Branka Katić snima sa oskarovcem Žanom Dežardanom

Branka Katić u trileru "Mobius" igra rusku špijunku, a osim nje i Dežardana igraju i Tim Rot i Sesil De Frans

  • 0

Srpska glumica Branka Katić trenutno u Francuskoj snima zajedno sa Žanom Dežardanom, ovogodišnjim dobitnikom "Oskara" za glavnu mušku ulogu u ostvarenju "The Artist" ("Umetnik), a u trileru "Mobius" igraju i Tim Rot ("Reservoir Dogs", "Pulp Fiction", TV serija "Lie To Me"...) i Sesil De Frans ("Hereafter", "Mesrine").

Radnja filma je smeštena u svet finansija, a Tim Rot igra Rotovskog, ruskog bogataša koji je osumnjičen da kroz svoju banku pere novac. Žan Dežardan glumi oficira FSB (ruske državne bezbednosti) koji istražuje Rotovskog i koji se zaljubljuje u Amerikanku koja kao trgovac radi u banci Rotovskog. Branka Katić igra jednu od špijunki FSB, a film, koji režira Erik Rošan, trebalo bi da premijerno bude prikazan u februaru sledeće godine.

Ostvarenje "Mobius" će se, osim u Francuskoj, snimati i na lokacijama u Belgiji, Luksemburgu, Ukrajini i Rusiji, a producent filma je kompanija "EuropaCorp" čiji je vlasnik Lik Beson.

(A.N.)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA