AKADEMIJA DEBELIH: Pale prve ljubavi, ispale Živka i Anita!

Kao takmičarke koje su za nedelju dana boravka na Akademiji izgubile najmanje kilograma, Anita i Živka su morale da napuste šou

  • 0

Sa "Akademije debelih" televizije Pink izbačene su dve učesnice koje su izgubile najmanji procenat kilograma za nedelju dana boravka u kući Akademije. Živka je izgubila najmanje od težine, te je odlučeno da ona bude prva izbačena, dok su Anitu izbacili timovi glasanjem.

Posle buđenja i laganog doručka, takmičari su krenuli na prvi jutarnji trening. Tamo ih je dočekalo iznenađenje u vidu promene rutine. Trenera Brajana je zamenila Tanja, profesionalni trener joge. Uprkos sumnjičavom stavu većine takmičara ka jogi, i njihovoj mogućnosti da praktikuju istu, Tanja je uspela da svakog od takmičara potpuno opusti. Posle treninga svi kandidati su bili složni u izjavi da je im ovaj trening prijao i da se raduju idućim treninzima joge.

Po povratku na Akademiju, takmičari su pauzu za odmor proveli ćaskajući o svojim iskustvima u ljubavi. U toj diskusiji su se istakli Dejan Došljak, Ana Marković i Hristina. Nekoliko ukućana je uvereno u to da između Dejana i Ane ima “nečega”, pa je Miloš iskoristio priliku kako bi ih zadirkivao na tu temu. I Dejan i Ana su porekli bilo kakve simpatije. Dejan je dodao i da je on zaljubljen, te da se njegova ljubav nalazi van Akademije. Takođe je, uz smeh, izrazio zabrinutost o tome šta bi se desilo kada bi Anin muž saznao za tako nešto. Igor je pričao o svojoj platonskoj ljubavi i nastojanjima da to promeni. U daljoj priči o ljubavi je učestovala većina ukućana, a najglasnija je bila Hristina.

Pošto je došlo vreme za eliminaciju dvoje ukućana, svi su izmereni. Merenjem je utvrđeno da je Živka izgubila najmanji procenat kilograma tokom protekle nedelje, što je značilo da je ona prvi takmičar koji će napustiti "Akademiju Debelih". Drugog takmičara koji će napustiti Akademiju su, od tri osobe koje su posle Živke u rangiranju izgubile najmanje kilograma, odabrali sami timovi.

Glasanjem timova je odlučeno da je druga osoba koja napušta Akademiju Anita Pintarić. Ona je ovu odluku teško podnela, s obzirom da po merenjima nije bila osoba koja je posle Živke po najmanjem procentualnom gubitku kilograma.

Po povratku na Akademiju, Anita je optužila Miloša i Jovana od muških, kao i Lidiju i Snežanu od ženskih kandidata da su je izdali, jer su glasali protiv nje. Ona je bila kivna na njih, iako su ostali ukućani pokušali da je smire. Anita je dodala i da je jedina osoba u koju veruje i za koju je sigurna da je ne bi nikada izdala Marija. Marija nije glasala za Anitin izlazak.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA