Suzani Mančić prevelika doza umalo došla glave: Mogla sam da umrem zbog tableta za mršavljenje!

- U petak ja, umesto da odem na Mikonos sa mojim dragim, završim u bolnici sa pulsom koji nisam mogla da očitam uopšte - ispričala je Suzana Mančić od drami koju je preživela pre 10 godina

  • 12

U želji da što pre dovede liniju u red, Suzana Mančić je pre desetak godina počela da pije pilule za mršavljenje, i kako kaže, zbog njih je završila u bolnici i umalo umrla.

Javio se u emisiju uživo, ponudio Suzani i Radi ***** od 26 centimetara, a onda je usledila HIT reakcija! (VIDEO)

Suzana je prvi put otkrila kroz kakvu dramu je prošla.

- Uzimala sam obskurne tablete za mršavljenje, u kojima je bilo amfetamina. Znala sam da ga ima, ali mislila sam da je u malim količinama. To je bilo pre 10 godina, i bile su veoma skupe. Obično sam imala samo za jedan mesec. Koštale su 200-300 evra za jedan mesec. A onda se desilo da sam imala neke pare i nastavila sam da pijem i drugi i treći mesec. Pošto sam intenzivno vežbala, videla sam da mi je skakao puls i ja prestanem da pijem to. Sećam se, bio je ponedeljak. U petak ja, umesto da odem na Mikonos sa mojim dragim, završim u bolnici sa pulsom koji nisam mogla da očitam uopšte - rekla je Suzana i dodala da je tada obećala sebi da će ubuduće mnogo više voditi računa o svom zdravlju.

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

- Tada sam se zarekla da nikada ništa neću uzimati za mršavljenje. Otada sam postala obazrivija. Strogo pazim šta jedem, pijem i kakve tablete uzimam. Meni su u bolnici samo suze išle i sećam se da sam pomislila: "Zbog gluposti da moja deca ostanu siročići". Treba se čuvati, ko sebe čuva i bog ga čuva - zaključila je Mančićeva.

Printskrin: Youtube/AmiG Show Printskrin: Youtube/AmiG Show

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    1. april 2017 | 15:37

    Ženo,šta si umislila?Šest baki, je šest banki!Možeš da staviš i krunu i šta god...ali organizam stari!Imala ti figuru ili ne,evidentna je krštenica.Nemoj da se ložiš!

  • Lira....

    1. april 2017 | 11:46

    A od pornica?

  • Zagor

    1. april 2017 | 14:33

    Baba, nisi više u trendu, shvati već jednom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA