Legendarni treš metal bend Anthrax nastupiće prvi put u Srbiji 22. juna na Arsenal Festu 07 u Kragujevcu!

Anthrax - čuven kao jedan iz velike četvorke treš metal bendova u kojoj su Metallica, Megadeth i Slayer - nastupiće od 21:00 kao hedlajner na Main Stage-u prve večeri Arsenala 07

  • 0

Osnovan u Njujorku 1981. godine, Anthrax je do danas prošao kroz brojne faze delovanja i promene postava, prodavši u preko 10 miliona primeraka својих 11 albuma, na kojima su zabeleženi neki od klasika treš metala kakvi su "Madhouse", "Indians", "Got The Time", "Caught In A Mosh", "I'm The Man"... ili saradnja sa reperima Public Enemy u "Bring The Noise".

Prošlogodišnji album "For All Kings" pokazuje da bend nastavlja sa kreativnim uzletom započetim sa prethodnim "Worship Music" (2011), a pevač Joey Belladonna, ritam gitarista Scott Ian, bubnjar Charlie Benante, basista Frank Bello i solo gitarista Jon Donais će i u Kragujevcu pokazato zašto Anthrax s pravom smatraju za jedan od najmoćnijih svetskih metal bendova uživo.

Foto: Travis Shinn Foto: Travis Shinn

- Radimo ovo sada već 35 godina. To smo što smo, ne možemo biti ono što nismo, ne foliramo ljude. To je taj naš njujorški duh - objašnjava suštinu benda Frenk Belo.

Arsenal Fest 07 biće održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna, i već sada postoji mogućnost da se za izuzetno male pare, samo 1.500 dinara, kupi trodnevna ulaznica! Prodaja ide preko mreže Eventim, a u Kragujevcu u Domu omladine, Domu sindikata i tržnom centru "Radnički".

Promo period važi samo do 3. aprila! Nakon toga trodnevna ulaznica biće znatno skuplja.

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom - "Kneževom arsenalu" i "Zastavinoj bašti", kao i u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici".

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA