NOĆ RAZUZDANOG SEKSA: Pijana Viktorija imala TROJKU sa slavnom pevačicom i njenim mužem!

Viktorija Hervi se našla usred skandala kada je otkriveno da je imala seks sa pevačicom Mel B i njenim suprugom Stivenom Belafonteom

  • 3
Foto: Guliver/Frederick M. Brown/Getty Images Foto: Guliver/Frederick M. Brown/Getty Images

Britanska manekenka Viktorija Hervi šokirala je sve kada je ispričala da je pre 10 godina imala seks sa pevačicom Mel B i njenim suprugom Stivenom Belafonteom.

Pre 9 godina joj je dečko UNAKAZIO lice kiselinom, i posle 100 operacija, ovako sada izgleda nekadašnja lepotica! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Sve se dešavalo u novembru 2007, neposredno nakon što su se nekadašnja članica grupe "Spice Girls" Mel B i Stiven venčali.

Foto: Guliver/Frazer Harrison/Getty Images for Perrier-Jouet Foto: Guliver/Frazer Harrison/Getty Images for Perrier-Jouet

- Sve je bilo u magli, i svi su bili pijani, naročito Viktorija. Rekla mi je da su u jednom trenutku gledali film, a onda je iznenada Stiven legao preko nje, a Mel je počele da je ljubi. Sledeće čega se seća je da se narednog jutra probudila gola u krevetu - ispričao je jedan od prijatelja Viktorije Hervi.

Foto: Guliver/Alberto E. Rodriguez/Getty Images Foto: Guliver/Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Inače, Mel B i Stiven su trenutno usred razvoda, i Belafonte je, kako tvrde engleski tabloidi, navodno nekoliko puta prevario pevačicu koja više nije htela da trpi njegove vanbračne "izlete".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA