TUŽNO DETINJSTVO: Ana Kokić već godinama nije u kontaktu sa ocem, njene ćerke nije ni upoznao! (FOTO)

- Imala sam 15 godina kada su se roditelji razveli. Nismo u kontaktu s tatom i to je to... - rekla je pevačica

  • 2

Ana Kokić retko kad govori o svom privatnom životu, o odnosu sa suprugom Nikolom Rađenom, a još ređe o odnosu sa svojim roditeljima. Razlog za to je, može se reći, tužan.

Ana Kokić već godinama nije u kontaktu sa svojim ocem Stevom, jer je on, kako se priča, ostavio njenu majku Branku, sa kojom ima dve ćerke.

Foto: Aleksandar Krstović, TV Prva Foto: Aleksandar Krstović, TV Prva

Ana je bila tinejdžerka kada su se njeni roditelji razveli. Navodno, otac Kokićeve još uvek nije upoznao pevačicine ćerke, Ninu i Teu.

- Moji su razvedeni i to je to. Nisam u kontaktu s tatom. Ne volim o tome mnogo da pričam. Nisam ni prva ni poslednja osoba čiji su roditelji razvedeni, ni prva ni poslednja kojoj se to dešava. Naučila sam ovako da živim. Ne znam da li mi je sada zbog toga teško. Sada sam neko ko ima svoju porodicu, ko ima decu, pa na to gledam drukčije - rekla je  Ana Kokić jednom prilikom i nastavila:

- Mnoge stvari koje su me davno mučile, stavila sam sa strane. Sva ta ružna sećanja sam izbrisala jer hoću da budem srećna i raspoložena za svoju decu. Imala sam 15 godina kada su se roditelji razveli. Nismo u kontaktu s tatom i to je to... Kada vam život nešto oduzme, na drugoj strani vam da. Baš zbog toga sam imala veću želju za uspehom, da pokažem koliko mogu. Želela sam da pomognem mami, koja je sama izdržavala porodicu, sestru i mene. To što nismo u kontaktu s tatom, to je druga i duga priča - ispričala je.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Inače, Ani je pre nekoliko dana preminula baka po kojoj je i dobila ime. Ana na sahrani majke svog oca nije bila.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nex

    4. april 2017 | 14:58

    Pa sta i ja sa mojij nisam od 18 godine a sad mi je 30,imam troje dece i ne zeli da ih upozna, zvao sam ga skoro i jednostavno nece. Kad sam napunio 18 godina tad mi je rekao ti si sad svoj covek i nemam nikakvih obaveza i to je to. A inace su mi roditelji razvedeni od moje 7 e godine. I sta koga nema bez njega se moze i mora..

  • MOMO

    4. april 2017 | 19:37

    Najbolja riba na našim prostorima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA