Akademija debelih: Mile skinuo 12 kilograma za samo nedelju dana!

Najveće iznenađenje među takmičarima je Mile Grozdanić, koji kilograme skida k'o od šale

  • 0

Jedan od takmičara "Akademije debelih" televizije Pink, Mile Grozdanić, smršao je više od 12 kilograma za samo nedelju dana provedenih  u Šimanovcima. On je najveće iznenađenje šoua, ocenjuju ostali takmičari.

Još jedno iznenađenje bio je i Nebojša Ristanović, koji, kako kažu, uprkos tome što non-stop jede, od grickalica do ozbiljnih obroka, uspeva da održi svoje rezultate na prilično dobrom nivou. Oni su iznenađeni i time što on, uprkos tome, uspeva da skida kilograme u ozbiljnoj meri.

Osmog dana Akademije, u teretani EhtnoGym su se okupili svi treneri kako bi ukućanima saopštili da je obilni doručak neizostavan deo njihove ishrane, te da će onaj ko ne bude doručkovao biti izuzet iz programa treninga za taj dan. Treneri su bili primorani da na ovaj način sprovode mere ishrane jer je primećeno da neki takmičari na poseban način ishrane koji već imaju, dodaju i neku svoju dijetu. Takmičari su obećali da će se ubuduće svi do jednog pridržavati propisane dijete.

Po povratku iz teretane izgledalo je da je Aleksandra iz plavog tima uspela da unese razdor u redove crvenog tima. Jovan i Dejan Došljak su se sporečkali oko Aleksandre. Dejan je zafrkavao Jovana da se trudi da stalno bude oko Aleksandre, na šta mu je ovaj žestoko odgovarao. Jovan je za Dejana rekao da je samo ljubomoran jer bi on hteo da više vremena provodi sa Aleksandrom. Ostali su se kasnije složili da je na pomolu ljubavni trougao između ovo troje ukućana.

Pošto su se strasti smirile, ukućani su preko webshopa eLakoLiJe naručili namirnice za sledeću nedelju. Ovakav moderan način komunikacije nam je omogućio naš partner Univerexport.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA