Razvod na pomolu, kuće na prodaju: Kupite vilu Toma Kruza i Kejti Holms (FOTO)

Vila na Beverli Hilsu vredi 30 miliona dolara, apartman u Njujorku 15, a kuća u Los Anđelesu deset miliona dolara. Tom i Kejti poseduju i kuće u Koloradu, Santa Barbari, Engleskoj i na Floridi

  • 0

Priča oko razvoda Toma Kruza i Kejti Holms tek se zahuktava, a sve činjenice govore da će njihov konačni razlaz biti veoma neprijateljski, osim starateljstva nad kćerkom Suri, najveća bitka će se voditi oko podele nekretnina. A ako imate para, verovatno ćete uskoro imati priliku da kupite neku od vila u kojoj su Tom i Kejti živeli pre razvoda.

Prema tome, olovku i papir u ruke i beležite - tokom braka Kruz i Holmsova su kupili četiri kuće, na Beverli Hilsu, u Los Anđelesu, Montesitu i gradu Teluride u Koloradu, kao i apartman u Njujorku.

Najvrednija je kuća na Beverli Hilsu od 920 metara kvadratnih koja je procenjena na 30 miliona dolara, rezidencija u Los Anđelesu (450 kvadrata) košta oko deset miliona, dok se trenutno ne zna koliko vrede vila u Santa Barbari (900 kvadrata) i kuća u Koloradu. Luksuzni apartman na Menhetnu se prostire na dva sprata, ima 700 metara kvadratnih i košta oko 15 miliona dolara.

Takođe, u podelu imovine možda uđu i kuće u Saseksu u Engleskoj i vila na Floridi. Međutim, kada je novac u pitanju, za Toma Kruza nema zime, a na najnovijoj listi najplaćenijih glumaca magazina "Forbs" zauzima prvo mesto, sa godišnjom zaradom od 75 miliona dolara.

Kako navode američki mediji, na osnovu predbračnog ugovora koji je Kejti Holms potpisala, njoj bi nakon šestogodišnjeg braka trebalo da pripadne sigurnih 18 miliona dolara (tri miliona po godini braka), mada se spekuliše da bi ona, ukoliko to odluči, mogla da ospori neke odredbe predbračnog ugovora. Sve naravno zavisi od toga kako će se završiti priča oko starateljstva nad kćerkom Suri, jer prijatelji Holmsove tvrde da ona neće insistirati na velikoj novčanoj odšteti ukoliko joj sud dodeli puno starateljstvo.

(A.N./Luxlife)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA