Letz Zep obećavaju spektakularan koncert u Beogradu (FOTO)

Organizator preporučuje fanovima da na vreme obezbede svoje ulaznice na svim prodajnim mestima Eventima zbog velikog interesovanja za Letz Zep koncert

  • 1

Nakon fantastičnih koncerata Queen Real Tributa i Apocalyptice, srpska publika imaće prilike da uživa u maestralnoj svirci najboljeg i najpoznatijeg svetskog Zeppelin tribute benda – LETZ ZEP.

Britanska četvorka, koja je nastupala u 35 zemalja na 4 kontinenta, proslavlja deset godina otkako su Led Zeppelin nastupili sa Jasonom Bonhamom u londonskoj O2 areni, potukavši svetski rekord u potražnji ulaznica za koncert – čak 20 miliona ljudi je putem interneta zatražilo karte za čuveni koncert!

Foto: Promo Foto: Promo

Stoga su Billy Kulke i kompanija obećali da će u Beogradu izvesti numere iz celokupnog bek kataloga Led Zeppelina – od "Stairway To Heaven", "Black Dog" i "Kashmir" do "Rock’n’roll" i "Whole Lotta Love".

Foto: Promo Foto: Promo

Ulaz za Veliku salu Doma Omladine će u nedelju 9. Aprila biti otvoren u 20:30h, a koncert početi u 21:00h.

Organizator preporučuje fanovima da na vreme obezbede svoje ulaznice na svim prodajnim mestima Eventima zbog velikog interesovanja za Letz Zep koncert.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lizard queen

    6. april 2017 | 18:13

    A koja ne poenta ovih tribjut bendova?Apokaliptika je skroz ok jer sviraju na klasičnim instrumentima,dodali su svoju notu svemu tome...ali ove kopije,neka hvala,ne bih da gubim vreme sa njima,radije bih original da slušam kod kuće ako već ne mogu uživo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA