JA TEBI ČOKOLADU, TI MENI KAMERU U DEKOLTE! Milica Pavlović stigla iz Majamija, kad čujete kako se branila od milijardera, vrištaćete od smeha! (VIDEO)

Milica Pavlović je posle dužeg odmora u Americi stigla u Beograd napunjenih baterija i punih kofera, a naša ekipa sačekala je pevačicu na aerodromu "Nikola Tesla"

  • 13

Popularna Milica Pavlović vratila se u Srbiju posle dužeg boravka u Americi, a naša ekipa dočekala je raspoloženu pevačicu na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

Milica Pavlović i Darko Lazić uhvaćeni u nezgodnoj pozi, zbog OVE FOTKE gori internet! (FOTO)

Nakon više od sat vremena isčekivanja, Milica se pojavila na vratima sa punim koferima, a odmah nas je oduševila spremnim čokoladama u ruci, koje nam je donela na poklon! Za ćaskanje je, kao i uvek, bila više nego raspoložena.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Otkrila nam je da je po povratku iz Amerike svratila do Ciriha da se vidi sa društvom i svojim ocem, a sebe je, kao i svaka pripadnica lepšeg pola, počastila - šminkom!

- Ovaj odmor sam zaista zaslužila. Mnogo sam radila i ulagala, i prvi novac koji mi je naišao, a da sam mogla da odvojim sa strane, potrošila sam da bih napunila baterije, dok i njega ne potrošim na nove pesme i spotove - rekla nam je Milica, koja je u Americi boravila u isto vreme kada i folk zvezda Lepa Brena, međutim, nisu se srele.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Na društvenim mrežama je redovno objavljivala fotografije, a kao i uvek u prvi plan je često izbijao njen dekolte...

- Ne znam stvarno šta da radim po tom pitanju... - počela je Milica, a onda nastavila: - Sram te bilo, ja tebi čokoladu, ti meni dekolte u kameru! - našalila se obraćajući se našem kamermanu.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

A na pitanje kako se branila od američkih multimilijardera, rekla nam je sledeće:

- Govorila sam da sam student i da sam došla na odmor. Tako da nikome nisam mogla da dam ni svoj Fejsbuk ni Instagram profil, jer bi me provalili... (smeh) Kada su me pitali odakle mi pare, govorila sam da moji imaju para, da imaju firmu...

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Milica nam je otkrila i da publici uskoro priprema nova iznenađenja, a šta nam je joj zanimljivo ispričala poslušajte u intervjuu!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beograd

    6. april 2017 | 20:25

    bas ce nju milijarder da pita za lovu.daj bre devojko vrati se u selo iz kojeg si dosla

  • Djoka iz NY

    6. april 2017 | 19:02

    Po jednome se može videti da laže. Nijedan Amerikanac a kamo li američki milijarder te nikad u životu neće pitati odakle ti pare jer je u Američkoj kulturi to pitanje koje se nikad ne postavlja. Odakle ti pare i kolika ti je plata su ovde najnekulturnija pitanja koja možeš nekome postaviti i niko ih i ne postavlja.

  • xxx

    6. april 2017 | 18:15

    Uh kako ruznu cetvrtastu muskobanjastu glavu ima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA