Ana Kokić uputila poruku OCU sa kojim ne razgovara 17 godina!

Nakon što je rekao kako mu je žao što sa ćerkom nije blizak i što unuke nije ni video, Ana ima želju da sa ocem obnovi kontakt

  • 4

Nakon što je preminula njena baka po kojoj je i dobila ime, a na čijoj sahrani Ana Kokić nije bila, potegla se priča o Aninoj porodici i njenom ocu sa kojim pevačica nije u dobrim odnosima.

Auuu, ovo je bolelo... Neviđeno blamiranje Ane Kokić u kvizu "Ja volim Srbiju"! (VIDEO)

Naime, njih dvoje ne razgovaraju već 17 godina, a Kokićeva o bolnoj temi nije želela mnogo da govori. Međutim, njen otac nakon 17 godina nekomunikacije progovorio je i rekao da želi pomirenje sa Anom i da želi da vidi unuke.

Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović Foto: Prva TV/Aleksandar Krstović

- Velika je tuga u mom srcu jer ne razgovaram sa ćerkom. Volim je i patim jer unuke nikad nisam zagrlio i poljubio kao njihov deka. To ostaje kao velika rana i praznina u mojoj duši. Ne bežim od odgovornosti, platio sam veliku cenu zbog gubitka porodice. Za njih su moja vrata uvek otvorena i sanjam dan kad će na njih pokucati. Najlepše godine koje je trebalo da provedem sa njima meni su prošle. Ana je imala samo 14 godina kada sam napustio njenu majku. I ja sam imao oca koji je umro vrlo mlad od alkohola, ali nikad ništa loše nisam rekao o njemu. Sahranio sam ga po njegovoj želji. Smatram da moja ćerka treba da stavi prst na čelo i da malo izvaga. Voleo bih da mi oprosti greške, da mi pruži ruku da porazgovaramo. Moje srce to želi - rekao je Stevan.

NIJE MI DALA PRILIKU DA SE POPRAVIM... Potresna ispovest oca Ane Kokić sa kojim ne razgovara 17 godina (FOTO)

Ana mu je sada na neki način javno odgovorila, a ono što je rekla njenom ocu sigurno će prijati.

- Mom ocu nikad nije bilo zabranjeno da dođe. Nismo ni prva ni poslednja familija koja ima neki problem, ali naše porodične probleme ćemo rešavati u okviru porodice - kaže Ana.

Ostaje samo da Steva napravi prvi korak.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lira......

    7. april 2017 | 10:43

    Šta se dopisujete preko novina.Telefon....sedite...dogovorite neki "model" funkcionisanja.Vasa porodična stvar.Ajd...palite...

  • Nebojsa

    7. april 2017 | 11:30

    Super, bas mi je drago. Jedva cekam da vidim sta ce sada on njoj da poruci! A kad bi odlucili da se ponovo sretnu, a vi to prenosili uzivo.. pa mojoj sreci ne bi bilo kraja! O tako nekom dogadjaju mastam vec 30 godina!

  • Zana

    7. april 2017 | 11:41

    Nije ni čudo sto se izblamirali u odgovorima o Srbiji kad ima samo osmogodišnju školu,odmah je otišla u pevacice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA