LOM U PAROVIMA: Skrhani Dado raskinuo sa Dalilom posle njene akcije s Mladenom, a onda mu ona BRUTALNO zapušila usta! (VIDEO)

- Gledao sam prenos, celu noć nisam spavao. Njihove dodire, milovanje po kosi - rekao je Dado

  • 5

Posle noćne akcije Dalile i Mladena, počela je ludnica u "Parovima", i situacija je kulminirala kada je Solomun saopštio da je raskinuo sa Dalilom. 

SVE MU OPROSTILA! Dalila u cik zore u akciji sa Mladenom! (VIDEO)

Dado je rekao da je gledao u direktnom prenosu kako se Mladen i Dalila ljube i maze, i nakon toga je odlučio da raskine sa bosanskom starletom.

- Dozvolila je da on uđe u njen krevet, da oni budu toliko blizu... i to sa bivšim verenikom. Gledao sam prenos, celu noć nisam spavao. Njihove dodire, milovanje po kosi, niko meni ništa nije sugerisao, sve sam sam video. Želim joj svu sreću, ona je u duši predobra devojka... Ali što se tiče veze Dada i Dalile, i tih imena, ne želim više da se spominju zajedno. Što se mene tiče, naša veza je definitivno gotova - poručio je Dado za TV "Happy" a to je bio samo početak opšteg haosa.

Poslušajte šta je sve Dado ispričao o Dalili:

Potom se Solomun uključio u "Parove" i počeo da objašnjava zbog čega je raskinuo sa Dalilom, a ona je počela da histeriše i viče na njega. A zatim je zapanjila sve kada je, sada već bivšem dečku, uzvratila tako što je pročitala poruku koju je dobila od dečka Jelene Krunić:

- Ovo je prepričano jednoj osobi šta Dado priča napolju za mene: Sve meni pričaju šta i kako Dalila radi u Parovima! Da Dalila čuje za ono što priča napolju za nju, odmah bi ga ostavila. On bivšu nije puštao iz kuće dok su bili zajedno i sve joj je zabranjivao.

Pogledajte raspravu Dada i Dalile:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpskibek

    7. april 2017 | 12:52

    Ovaj dado je ljakse.al mladeeenn..znaci takvog tantuza odavno nisam video))

  • Kica

    7. april 2017 | 15:06

    Jel ti mislis da se njen cale slucajno odrekao nje????

  • Dragana

    7. april 2017 | 15:57

    Nista novo..za dva dana doci ce drugi decko...u toku jednog rijalitija ih promeni po 2,3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA