OTKRIVENA PRAVA ISTINA: Ovaj muškarac je kriv za razvod Breda i Anđeline! Zbog njega je Pit postavio ultimatum: ILI ON ILI JA! (FOTO)

Reditelj Ijan Halperin je izneo šokantne tvrdnje o odnosu Anđeline Džoli i njenog brata Džejmsa Hejvena

  • 16

Pričalo se da je Bred varao Anđelinu, da je ona na korak od smrti zbog anoreksije, i da su to navodno razlozi za njihov razvod, a sada se spekuliše da je, u stvari, glavni krivac Anđelinin brat Džejms Hejven (43).

Anđelina ga UNIŠTILA: Za 3 meseca se osušio i pretvorio u senku, nove slike Breda Pita ŠOKIRALE svet! (FOTO)

Reditelj Ijan Halperin koji priprema dokumentarni film o razvodu Breda i Anđeline, izneo je za portal RadarOnline šokantne informacije o slavnoj glumici i njenom bratu.

-  Džejms im je bio toliko blizu, i faktički je živeo s njima. To je Breda dovelo do ludila i to je bila kap koja je prelila čašu, i Pit je Anđelini postavio ultimatum: "Ili on ili ja" - ispričao je Halperin koji je dodao da su Breda godinama opterećivale priče o navodnom incestuoznom odnosu između Anđeline i Džejmsa, koje su se prvi put pojavile 2000. nakon što su njih dvoje na dodeli "Oskara" šokirali sve poljupcem u usta.

Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

To su ponovili još nekoliko puta, a njihova preterana bliskost je veoma smetala Pitu.

- Situacija se još više pogoršala kada je Džejms počeo da glumi "drugog oca" deci Anđeline i Breda, i Pit se osećao veoma neprijatno, jer nije želeo još jednu dadilju za svoju decu - izjavio je Ijan Halperin.

Foto: Guliver/aul Hawthorne/Getty Images Foto: Guliver/aul Hawthorne/Getty Images

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA