≫ 

Očarao je region, dobio ZLATNI TASTER, a u sebi nosi veliku bol: Srebrni momak iz "Talenta" otkrio za čim tuguje SVAKE NOĆI! (FOTO) (VIDEO)

Nuredin Sajeh sinoć je opravdao Zlatno dugme i prolazak u polufinale takmičenja "Ja imam talenat", a nastup ovog plesača fascinirao je i gledaoce i žiri

  • 2

Nuredin Sajeh, momak koji je u takmičenju "Ja imam talenat" prošlim nastupom osvojio Zlatno dugme, a novim očarao žiri i gledaoce još više, poreklom je Tunižanin, a dolazi iz Zagreba, gde se preselio zbog ljubavi. 

SREBRNI MOMAK o čijem nastupu će se DANIMA pričati! Prvo ih je sve PREZNOJIO, onda je Ana zanemela, Rasta rekao da je nenormalan, a Žika dao NIKAD JAČI komentar! (VIDEO)

Ovaj sjajni plesač svoj prvi nastup u "Talentu" posvetio je supruzi i rasplakao se, a kada je od Ane Nikolić dobio Zlatno dugme, bio je van sebe od sreće. Vratio se u takmičenje još savršeniji, precizniji, i opravdao prolazak u polufinale.

Printskrin Youtube/Ja Imam Talenat Printskrin Youtube/Ja Imam Talenat

- U prvom pojavljivanju, rekao sam da ću da dam sve od sebe da opravdam to Zlatno dugme. Bio sam samouveren, ali nisam znao kako će se predstaviti drugi kandidati i da li ću ja proći ili ne. Poželeo sam svima sreću. Sada sam presrećan što sam u polufinalu - rekao je Nuredin.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Srebrni momak, kako ga od sinoć zovu, dobija podršku iz svih okolnih zemalja, ali priznaje da mu porodica, od koje je hiljadama kilometara udaljen, veoma nedostaje.

- Teško je, ali to je život. Odrastao sam učeći da budem samostalan i da sam gradim svoj put uz Božju pomoć. Mnogo mi nedostaju, posebno moja majka. Naravno da bi mi bilo lakše da su uz mene, kome ne bi? Ali zato se borim da pobedim i da ih učinim ponosnima, ako Bog da - iskren je talentovani Tunižanin, koji danju pleše, a noću radi kao konobar u jednom zagrebačkom kafiću.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Plesom uvek izražavam svoja osećanja. Svakog dana plešem kako bih izbacio energiju. Ples nisu samo pokreti, to su i osećanja i životne priče - zaključio je Nuredin, koji žiriju i publici obećava da će i sledeći put dati sve od sebe kako bi im priredio odličan šou.

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Prošli put je bio u "Talentu" zbog svoje žene i dobio ZLATNI TASTER, sada se vratio, izgovorio DOBRO VEČE, i raspametio žiri kao NIKO! (VIDEO)

Prisetite se njegovog neverovatnog nastupa:

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA