≫ 

Belog svi znate, a njegov rođeni brat je još veća FACA! (FOTO) (VIDEO)

Brat Belog Preletačevića talentovani je umetnik koji je za svoj rad nagrađen na festivalima širom Evrope

  • 2

O Luki Maksimoviću i tome koliki je car, kako ga zovu, sada je suvišno i govoriti, jer o njemu znate skoro sve.

Beli odbio da uđe u "Parove", isprozivao Marića, a on mu je sada ŽESTOKO SPUSTIO!

Međutim, ono što je manje poznato jeste to da Luka ima rođenog brata Vuka koji je, kako kažu oni koji ih poznaju, još veći lik od brata Luke.

Foto: Tanjug/Milutin Marković Foto: Tanjug/Milutin Marković

Ono što im je zajedničko jeste to da su obojica vrlo talentovani, maštoviti, inteligentni, sa vrhunskim smislom za humor, ali da Vuk ume da bude daleko zanimljiviji od brata.

Foto: propagandafilm.rs Foto: propagandafilm.rs

Vuk se za razliku od Luke bavi režijom. Njegov film prvenac je "Dragan Vende - Zapadni Berlin", za koji je Vuk pobrao mnoge nagrade na raznim festivalima širom Evrope.

Ono što je zanimljivo jeste da film nosi priču o njegovom stricu Draganu koji je pre više od 20 goina otišao iz Jugoslavije za Nemačku. Govori o Vendeu koji je u jednom trenutku imao sve, i žene i život i novac, družio se sa filmskim zvezdama i zahvaljujući svom jugoslovenskom pasošu bez problema je prelazio granicu između Zapadnog i Istočnog Berlina, profitirajući od šverca robe i trgovine devizama.

Ovo Maksimovićevo ostvarenje proglašeno je za 20 najboljih u svetu, kada je taj žanr u pitanju. Inače, Vuk je režirao sve predizborne spotove za svog brata Belog.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA