BOGATI KAZANOVA: Najpoznatije ljubavnice Marka Miškovića!

Sin tajkuna Miroslava Miškovića bio je u ljubavi sa mnogim poznatim lepoticama, među kojima su: Emina Jahović, Ana Nikolić, Nina Seničar, Nina Badrić, Mirka Vasiljević...

  • 5

Marko Mišković, sin vlasnika „Delta Holdinga“ Miroslava Miškovića, okončao je dugogodišnju vezu sa pevačicom Jovanom Nikolić. Bogati naslednik se navodno odlučio na ovaj potez zbog izvesne Jelene iz Beograda.

Do prekida romanse između Marka i Jovane bilo je brojnih turbulencija u njihovoj vezi. Biznismen i pevačica  su pre nekoliko godina bili u svađi nekoliko meseci, a u tom periodu sin Miroslava Miškovića je, navodno, imao aferu sa pevačicom Eminom Jahović. U poslednje vreme, Marko je počeo da izlazi često po beogradskim klubovima, gde je upoznavao devojke poput navedene Jelene.  Nikolićeva i Mišković su svoje najbliže obavestili da je njihovoj romansi došao kraj. Porodice s druge strane veruju da je ovo ipak samo prolazna kriza.

Marko Mišković je tokom svog života povezivan sa brojnim lepoticama. Navodno, 2006. godine imao je kratku ljubavnu avanturu sa misicom Sanjom Papić. Posle atraktivne manekenke, biznismen je imao ozbiljnu vezu sa pevačicom Eminom Jahović. Mišković i supruga turskog pevača Mustafe Sandala su navodno planirali i brak, međutim, to je sve palo u vodu, i njih dvoje su raskinuli.

Posle Emine, na red je došla romansa sa pevačicom Anom Nikolić. Potom je u ljubavni život sina Miroslava Miškovića uplovila još jedna prelepa manekenka, Nina Seničar. Marko i Nina su se upoznali u njenom rodnom gradu, Novom Sadu. Iako su mediji tvrdili da su u ljubavi, manekenka i biznismen su ubrzo raskinuli emotivnu vezu.

Sredinom 2009. godine pojavio se trač da je Mišković mlađi u „šemi“ sa mladom glumicom Mirkom Vasiljević. Njih dvoje su čak bili zajedno na nekoliko okupljanja u Beogradu. Marko i Mirka nisu ni potvrdili ni demantovali navodnu vezu.

Iste godine, Marko je povezivan sa hrvatskom pevačicom Ninom Badrić. Prema tadašnjem pisanju medija, srpski biznismen je zajedno sa Ninom proslavio njen rođendan, a kružila je i priča da je upravo on platio ovu žurku. Takođe, javnost je tada spekulisala da je upravo Marko Mišković razlog razvoda Nine Badrić od njenog supruga Bernarda.

(Telegraf.rs/Blic/Tračara/foto: Milena Đorđević, Svet.rs, Slobodan Pikula)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    5. jul 2012 | 15:09

    Pa ove kurvetine sa estrade trpaju se za 500 evropljana a ovaj ima toliko para da moze i sasu popovica da kara hehehe

  • sasa

    6. jul 2012 | 07:31

    Gledajuci sastav, sve VIP horizontalne radnice, svaka je dostupna uz adekvatno obestecenje. Jedino se infiltrirala Emina Jahovic, ona je sad "postena" udata je za Sandala i rodila mu dva sina, e Miskovicu Emina ti vise ni manje nece dat ! Bilo koja od njih kad prdne isto smrdi kao i ona ispod "plavog mosta" da kojim slucajem njihov prdez ne mirisi na pokoseno seno ?

  • nele011

    5. jul 2012 | 19:20

    gledajuci navedene osobe....moram a da se ne zapitam....da li sve one sa doticnim TAAATINIM sinom prelaze IQ od...od....oooood...93.....e moj TEEEEELEGRAFE.... a koji je tvoj IQ sa ovim clankom....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA