Nema više pipkanja ni štipkanja! Maca Diskrecija DOBILA OTKAZ na televiziji, evo i zbog čega!

Maca Diskrecija je petkom imala svoj postponoćni "Moćni program", međutim, kako stvari stoje, u ulozi voditeljke nije najslavnije prošla

  • 14

Bosanska starleta Maca Diskrecija svakog se petka posle ponoći pojavljivala na malim ekranima, tačnije na televiziji Pink, gde je imala svoju emisiju "Moćni program".

Maci usred emisije izletele bradavice i međunožje, a kada vidite šta je pokazala u 58. sekundi ovog snimka, neće vam biti dobro (18+) (VIDEO)

Emisija je skinuta sa programske šeme, a navodno su u pitanju žalbe gledalaca zbog starletinog skandaloznog ponašanja i vulgarnog izražavanja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iako je Maca bila prezadovoljna novim angažmanom i čak i u našem intervjuu tvrdila da sve ide po planu i odlično funkcioniše, njena emisija, čiji je autor Ognjen Amidžić, prošlog petka nije emitovana...

Printskrin: Youtube/AmiG Show Printskrin: Youtube/AmiG Show

Poslušajte šta nam je Maca nekoliko dana ranije ispričala:

ŽAO MI JE MAČIĆA: Rekli smo Jeleni Krunić da je Maca Diskrecija postala voditeljka, a njena reakcija je bila NEPROCENJIVA! (VIDEO)

- Maca je bila šokirana i tužna kada je saznala da joj je emisija "ugašena", jer je mislila da je konačno došlo njenih "pet minuta" - otkrio je izvor blizak starleti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Hoćemo li se Maca nakon ovoga oprobati u nekoj drugoj ulozi pred malim ekranima, ostaje da vidimo...

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    10. april 2017 | 22:55

    Cudno da je i toliko trajala emisija. Trebalo je nakon prvog emitovanja zabraniti. Ne zbog nje nego zbog ismevanja onih bolesnih ljudi.

  • Mima

    10. april 2017 | 23:56

    Baš mi je žao voditeljke!Bila je tako elokventna! Prosto,edukativno nešto da se nadje na tv-u,a oni ukinuše.Barabe! Uživela se, u posao koji joj lezi,sa tako divnim gostima.Kad ono, krk u bu.u!Jbg!Steta!Mislim zbog voditeljke mi je!Novinarski posao,ni malo lak,a nju taman krenulo!

  • Tiki

    10. april 2017 | 21:22

    Pa nek vodi dnevnik na pinku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA