Beverli Hils: Brendon, Keli i Dilan 17 godina kasnije (FOTO) (VIDEO)

Glumica Dženi Gart objavila na svom Tviter nalogu sliku njenih kolega Džejsona Preslija i Luka Perija, koji su sa njom glumili u popularnoj seriji "Beverli Hils 90210"

  • 1

Američka glumica Dženi Gart postavila je na svom Tviter nalogu zajedničku fotografiju sa kolegama Džejsonom Pristilijem i Lukom Perijem, sa kojima je glumila u popularnoj seriji iz devedesetih "Beverli Hils 90210'". Da podsetimo, Gartova je tumačila ulogu Keli Tejlor, koja  je bila u romansi upravo sa Brendonom Volšom i Dilanom Mekejem, koje glumi pomenuti dvojac.

Fotografija je nastala u pauzi snimanja jedne reklame, koju su zajedno snimali.

- Ja i neki momci, koje sigurno prepoznajete - napisala je glumica na svom Tviter nalogu.

Zvezde serije iz devedesetih izgledaju odlično, iako su pre 17 godina snimili poslednju epizodu.

(izvor: 24sata.hr/foto: Dženi Gart Tviter)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Thayna

    29. oktobar 2012 | 13:02

    Ja u ovom vagonu imam neke svoje male tuenrtke na primer : blaženo sam srećna kad me neki vozač propusti na pešačkom bez semafora ispunjena sam kad i sama propustim staricu da polako predje ulicu , a ja mirno sedim u kolima i smeškam joj se puna razumevanja puna sam kada pokupim papirić na ulici bačen od-nekog-tamo-nevažno učinila sam nešto u tom vagonu se dešavaju male velike životne priče i ne želim više da odem tamo negde, u tri lepe, jer tamo sunce zubato greje i miris zemlje tamo je drugačiji, tj. i nema nikakav miris ovde se smrzavam sa ostalima ovde je smrzavanje zajedničko a vagon sa ovog koloseka ćemo povući, mi, sami izdržaćemo jel to neko reče:ne daj se Ines u ovom vagonu ima gladnih, te nam se čini da ima stoke, jer glad je opasan nagon i pored svega, ja sam veliki optimista, a verujem i svi mi smo imamo mi međusobno razumevanje i poštovanje, povući ćemo vagon na normalnu prugu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA