VIN DIZEL NIJE BIO PRVI IZBOR: Evo ko je umesto njega trebalo da glumi u serijalu filmova "Paklene ulice" (FOTO)

Ulogu Domika Toreta, koju je igrao Dizel, bila je prvobitna ponuđena sasvim drugom glumcu, otkrio je producent Nil Moric

  • 3

Vin Dizel jedan je od najpopularnijih svetskih glumaca, a uloga Dominika Toreta u serijalu filmova "Paklene ulice" ga je proslavila. Ono što je interesantno jeste da ovaj snagator nije bio prvi izbor. Uloga Dominka Toreta bila je prvobitno ponuđena Dizelovom kolegi, Timotiju Olifantu, otkrio je producent ovog ostvarenja Nil Moriz.

- Radio sam s Polom Vokerom na drugom filmu i dao njemu i reditelju Robu Koenu scenario za "Paklene ulice". Obojici se svideo i zajedno smo počeli da tražimo glumca koji bi glumio Doma. Studio je nedugo zatim predložio Timotija Olifanta koji je odbio ulogu. Danas mogu da kažem je to najbolja stvar koja nam se dogodila, iako je on dobar glumac. Bilo bi zanimljivo videti kako bi film ispao s njim u glavnoj ulozi - rekao je Moric za "Hello".

Printskrin: Youtube/Team Coco Printskrin: Youtube/Team Coco

Inače, Timoti Olifant je poznat po ulozi šerifa u seriji "Pravednik". Glumio je i u hitovima "Umri muški 4", "Nestali za 60 sekundi", "Hitmen" i "Snouden".

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA