AKADEMIJA DEBELIH: Darko i Tatjana u ljubavi! (FOTO)

Darko Stojanović i Tatjana Kajčić su ujutru na tremu razmenjivali nežnosti i često dvosmislene izjave, a ostali ukućani su primetili varnice između novog para

  • 0

Na "Akademiji Debelih" pale su  prve ljubavi. U pitanju su Darko Stojanović i Tatjana Kajčić. Njih dvoje su, dok su sedeli na tremu, razmenjivali nežne i često dvosmislene izjave, što zasigurno podseća na početak ozbiljnog flertovanja.

Međusobno su se zadirkivali, došaptavali i koristili to što ih ostali ukućani nisu primećivali. Međutim, kasnije su i sami ukućani priznali da su primetili varnice između Darka i Tatjane, ali da nisu hteli da se mešaju.

Svakodnevna rutina odlaska u teretanu je, u skladu sa temperaturama vazduha, promenjena, pa su takmičari ovog jutra posetili spa centar i kompleks bazena "Poseidon", u Starim Banovcima kod Beograda.

Posle zajedničkog treninga u vodi, koji su vodili svi treneri Akademije, takmičari su dobili zadatak da, držeći gumu za plivanje iznad glave, prošetaju sa jednog kraja bazena na drugi, naravno, krećući se kroz vodu. Svaki takmičar je uspeo u svojoj nameri, a najveće iznenađenje, po mišljenju trenera, ali i ostalih takmičara, je Nebojša Ljuštanović, koji je ostvario zavidan rezultat. Pored toga, njegova ekipa, ekipa žutih je ubedljivo pobedila ostale ekipe.

Takmičenje se odvijalo u parovima koji su bili iz različitih timova. Treneri su danas insistirali na razvijanju individualnih sposobnosti kandidata, ali su kao način motivacije koristili takmičenje u kome će njihov rezultat doprineti uspehu čitavog tima.

Po dolasku sa bazena, ukućani su poveli diskusiju o muško-ženskim odnosima, i koliko su ti odnosi realni u okruženju u kome se nalaze. Kao i prethodnog dana, i ovoga puta su u diskusiji prednjačili Dejan i Hristina.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA