≫ 

DANAS PUNITE 33 GODINE... Zorica Brunclik i Kemiš slave tri decenije ljubavi, ćerka im čestitala DIRLJIVOM porukom! (FOTO)

- Sve što je lepo, mora da se neguje. Uzajamnim trudom i uživanjem, gradite nešto lepo i dugovečno - poručila je roditeljima, između ostalog, Zlata Aranđelović

  • 7

Estradni par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš danas proslavljaju 33 godine braka, a tim povodom emotivnu čestitku uputila im je i njihova ćerka Zlata.

SNIMAK SA KAMERA! Pogledajte kako žena opušteno KRADE iz dvorišta Zorice Brunclik! (VIDEO)

Zlata je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa mamom i tatom, a porukom je raznežila svoje pratioce, budući da je povodom današnjeg dana imala samo najlepše reči za svoje roditelje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Danas punite 33 godine... Tri pune decenije ljubavi, poštovanja, osmeha, podrške, zagrljaja, iskrenosti, istrajnosti i večnosti, kao što uvek govorim moja bezvremenska bića. Primer svima onima koji znaju šta je ljubav i onima koji ne znaju, nažalost, al' bar mogu nešto da nauče. Sve što je lepo, mora da se neguje. Uzajamnim trudom i uživanjem, gradite nešto lepo i dugovečno. Želim vam još mnogo decenija sreće, ljubavi i zdravlja, i da se svaki dan sve više volite kao što to i najbolje umete. Voli vaš vaša ćera najviše na svetu - napisala je Zlata na Instagramu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA