Džoni Dep i Vanesa Paradi zvanično nisu zajedno

Nisu se pojavili zajedno na dodeli Zlatnih globusa, a Vanesa nije bila ni ne premijeri Depovog filma u novembru

  • 0

A sada i zvanično - Džoni Dep i Vanesa Paradi ne žive zajedno, piše "Dejli Mejl". Prema njihovim tvrdnjama, ovu informaciju je potvrdio izvor blizak poznatom glumcu.

Razlog da mediji ovako pišu je i to što se Vanesa nije pojavila sa Džonijem na dodeli Zlatnih globusa u nedelju uveče. Izgleda da je lepom Džoniju sve to veoma teško palo, pa je posle pojavljivanja na bini izašao na sporedna vrata pognute glave. Vanesa se nije pojavila ni na premijeri Depovog filma, koja je bila održana u novembru u Parizu. Ona je za vreme premijere filma "The Rum Diary" u Parizu bila na koncertu. Da stvar bude ozbiljnija Džoni je, osim što je glumio glavnu ulogu, bio i producent.

Trenutno su oboje u Los Anđelesu, ali žive na odvojenim lokacijama. Neimenovani izvor kaže da oni kao par ne postoje već nekoliko godina, jer imaju totalno različite živote. Vanesa brine o deci, a Džoni putuje po svetu i glumi.

Telegraf.rs/Nataša Ilić/Daily Mail

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA