Van Dam: Bio sam loš glumac

Žan-Klod van Dam kaže da je na početku svoje karijere u Holivudu imao mnogo sreće jer je bio baš loš glumac

  • 1

Žan-Klod van Dam, osim toga što obično prebije sve ostale likove u svojim filmovima, poznat je i po smehotresnim intervjuima, a nedavno je otvorio dušu i priznao da je na početku karijere u Holivudu bio baš loš glumac.

Početkom osamdesetih godina Van Dam se iz Belgije preselio u Ameriku, a njegov prvi veliki uspeh bio je kultni film "Krvavi sport" iz 1988. godine. Međutim, on sam prilično samokritično gleda na taj deo svoje karijere.

- Znate, bukvalno sam došao s ulice. Imao sam samo agenta koji je bio još gori nego ja. Ali, kada se pogleda karate talas, bio sam u pravo vreme na pravom mestu. Prvo je bio Brus Li, zatim Čak Noris, a onda se iznenada pojavljuje Žan-Klod van Dam, belac... Mislim da svoj uspeh mnogo više dugujem sudbini nego svojim glumačkim sposobnostima. Čoveče, tada sam bio loš glumac, ali sam bar glumio srcem - izjavio je Van Dam.

Inače, 19. avgusta premijerno će biti prikazan film "Plaćenici 2", u kojem Van Dam igra sa Silvesterom Staloneom, Arnoldom Švarcenegerom, Džetom Lijem, Brusom Vilisom, Džejsonom Statamom i Čakom Norisom, kome će verovatno posle ovog intervjua morati da objasni zašto misli da Čak nije belac. U filmu se pojavljuje i Novak Đoković.

(A. N. / TotalFilm.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA