Rekord "Potere": Tragač se neviđeno obrukao, a Ivan imao mnogo netačnih odgovora i ipak osvojio 18.000 evra (VIDEO)

Ivan je u hrvatskoj verziji "Potere" imao neviđenu sreću i iskoristio je seriju netačnih odgovora trgača, i osvojio rekordan iznos

  • 2

Kad nekoga hoće, onda ga baš hoće, a u to uverio i Ivan, takmičar u hrvatskoj verziji kviza "Potera" koji je, iako nije briljirao,  iskoristio totalnu dekoncentraciju tragača Morane, koja se obrukala nizom netačnih odgovora i omogućila Ivanu da osvoji rekordnih 135.000 kuna (18.100 evra).

On uzeo 500.000, ona se pravda: Tragač Milica objasnila kako je uspela da izgubi najluđu Poteru ikada (VIDEO)

Za razliku od srpske "Potere" gde tragači redovno ispraše konkurenciju, bez obzira koliko takmičari imaju polja prednosti, ili je ta borba neizvesna do samog kraja, Morana se nije baš prikazala u dobrom svetlu. Da sve bude zanimljivije, prvu trojicu učesnika je eliminisala za za tren oka, i sa njima nije imala nikakvih problema.

Printskrin: HRT Printskrin: HRT

Međutim, u konačnom obračunu sa Ivanom, dala je neverovatnih 10 netačnih odgovora. Na kraju je i Ivan, koji je takođe mnogo grešio, samo u čudu raširio ruke i kući u Jastrebarsko otišao sa rekordnim osvojenim iznosom u hrvatskoj "Poteri".

Pogledajte obračun Ivana i Morane:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA