SOKOBANJA: Požar na koncertu “Riblje čorbe”, sprečena tragedija

Uoči nastupa u Sokobanji došlo je do požara na ormaru elektroinstalacija, sa kojeg su vođeni kablovi prema bini. Na sreću, nije bilo povređenih

  • 0

Na koncertu "Riblje čorbe", koji je sinoć trebalo da bude održan u Sokobanji, došlo je do požara na bini i samo je zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca i policije sprečena tragedija.

U Ulici Svetog Save bb, na placu bivšeg ''AMD Sokobanja'', u organizaciji kluba ''FALKONS Sokobanja''  i ''OTKS Sokobanja'', održan je moto skup sa završnim koncertom rok grupa, u kojem je trebalo da nastupe ''Bandiks'' kao predgrupa i  ''Riblja čorba'' kao glavni bend večeri.

Prilikom nastupa grupe ''Bandiks'' došlo je do požara na ormaru elektroinstalacije, sa kojeg su vođeni kablovi prema bini. Požar se brzo proširio, a oko 1.200 posetilaca se uspaničilo.

Samo zahvljujući brzoj intervenciji vatrogasaca požar je na vreme ugašen, dok su pripadnici Policijske stanice iz Sokobanje sprečili paniku među posetiocima i stampedo, koji je bio u nagoveštaju.

Do požara je, prema prvim infomacijama, došlo jer je na instalacijama, zbog ljudske nemarnosti, došlo do kratkog spoja. Električni vodovi u potpunosti su izgoreli, tako da su oba koncerta otkazana. Na svu sreću, povređenih nije bilo.

(G. S. / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA