Njih petorica su me tukli i šutirali: Slobodan Nešović Loka otkrio sve detalje incidenta sa Rastom!

Slobodan Nešović Loka saslušan je u policiji sa još tri svedoka, povodom trvdnji da ga je pretukao Stefan Đurić Rasta

  • 36

Slobodan Nešović Loka saslušan je u utorak, 18. aprila, oko 13 časova u policiji, nakon incidenta, a povodom tvrdnji da ga je reper Stefan Đurić Rasta pretukao. Voditelj je službenim licima prepričao nemio događaj, a osim njega saslušana su još tri svedoka. 

(VIDEO) Rasta posle tuče pušten iz policije, frka sa voditeljem izbila oko para? (FOTO)

Nakon incidenta koji je prekjuče izazvao suprug Ane Nikolić sa još četvoricom muškaraca, vlasnik agencije za autorska prava i voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima", Slobodan Nešović Loka, izdao je saopštenje za javnost.

- U utorak, 18. aprila, Stefan Đurić Rasta je u pratnji četiri lica upao u prostorije "Mascoma", gde je naočigled 15 zaposlenih nasilnički uleteo u moju kancelariju i počeo da preti. Verbalno nasilno ponašanje je eskaliralo u fizičko nasilje pomenute petorice nada mnom. Pregledan sam u Urgentnom centru, gde su mi ustanovljene povrede. U svoje ime i ime kompanije "Mascom" izražavam žaljenje zbog činjenice da je medijska eksponiranost kojoj smo izloženi usledila na ovakav nemio način, a ne usled primera uspešne saradnje sa hiljadama domaćih i stranih autora i izvođača, lija prava štitimo i zastupamo: od legendarnog Duška Radovića, Ljubivoja Ršumovića, Dragana Lukića i Isidore Žebeljan, preko Madone, pa sve do Skaj Vikluha i Ramba Amadeusa i plejade "Vornerovih" autora i izvođača - navedeno je u saopštenju.

Printskrin: Prva.rs Printskrin: Prva.rs

Rasta se oglasio posle incidenta sa Slobodanom Nešovićem Lokom!

U saopštenju se dodaje i da je incident, zapravo, prouzrokovan neznanjem. 

- Oblast autorskog prava je kompleksna, a nezadovoljstvo učesnika u muzičkoj industriji i događaja ovog tipa su posledica neznanja i nepoznavanja materije. Nadamo se da će branša i opšta javnost ovaj nemili događaj shvatiti kao poslednji poziv na rešavanje nagomilanih i očigledno urgentnih problema u ovoj oblasti. "Mascom" će, kao prvi korak na tom putu, krajem maja organizovati konferenciju za štampu na temu autorskog i srodnih prava - završio je Nešović u svom saopštenju.

Foto: Twitter/Lokica1 Foto: Twitter/Lokica1

Evo kolika kazna zatvora preti Rasti ako se dokaže da je sa prijateljima pretukao Slobodana Nešovića Loku! (VIDEO)

Inače, Slobodan je u utorak saslušan u policijskoj stanici zbog tvrdnji da ga je Stefan Đurić Rasta pretukao, a zajedno sa voditeljem saslušana su još tri svedoka.

- Kako je ispričao Loka, Rasta ga je nekoliko puta udario i zajedno sa ostalom četvoricom muškaraca gurao i šutirao. Nešović je priznao da je indcident nastao zbog povrede autorskih prava. Policija će ceo slučaj proslediti u tužilaštvo, koje će kasnije ponovo pozvati na saslušanje Rastu i Loku, kao i ostale učesnike i svedoke, nakon čega će odlučiti da li će podići optužnicu protiv Stefana Đurića - otkrio je izvor blizak voditelju.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

Nešović je posle incidenta završio u Urgentnom centru, gde mu je određeno zadržavanje, ali je samoinicijativno napustio bolnicu.

- Slobodan je imao nekoliko hematoma po glavi i licu. Lekari su uradili skener glave, ali je ustanovljeno da nema većih povreda. Zbog jakih bolova na koje se žalio sve do 19 časova je bio hospitalizovan, ali je to sve bilo od posledica udaranja i šutiranja. Nakon svega je na sopstvenu odgovornost pušten kući - objasnio je izvor.

Foto: Twitter/@Lokica1 Foto: Twitter/@Lokica1

Pogledajte kako je izgledalo kada je Rasta pušten iz policije:

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belogradjanin

    20. april 2017 | 08:14

    Teletabis napao coveka

  • Tara

    20. april 2017 | 09:39

    Ne znam ko je u pravu a ko nije ali svakako fizičkim nasiljem se ne rešavaju takve stvari. Pogotovo je kukavički da petorica muškaraca bije jednog. Rasto - gnjida si.

  • Danijel

    20. april 2017 | 05:03

    Previše medijskog prostora za nebitne likove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA