≫ 

Prozvali ga malim Rastom, energijom je zapalio sve u studiju, a tek da vidite kako je Ana Nikolić reagovala na njegovu pojavu! (VIDEO)

Vlastimir se u emisiji "Ja imam talenat" predstavio repovanjem, fascinirao žiri i prisutne u studiju, ali je svojim ponašanjem i imidžom izazvao posebno oduševljenje

  • 6

Takmičar šou programa "Ja imam talenat", Vlastimir Češljarac, pojavio se na sceni kao reper i oduševio žiri svojim energičnim nastupom.

Takmičari razvalili u "Talentu", a posle OVOG KOMENTARA Danice i Žike ceo studio je vrištao od smeha! (VIDEO)

Odmah su svi prokomentarisali kako je on "mali Rasta", budući da je imao sličnu frizuru, imidž i muzički pravac, a sa tim se složio i Stefan Durić u žiriju...

- Stvarno je poseban! Energija puca, vokal ti je strava, treba da nastaviš da se baviš repom i biće nešto od tebe - poručio mu je Rasta.

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

I Danica i ostali imali su samo reči hvale za ovog kandidata i njegovu energiju, dok je Anin komentar bio najzanimljiviji.

- On je sad u Njujorku. Jasan si mi potpuno... Da, i podsećaš me malo na Stefana - zaključila je Ana, na šta su se svi slatko nasmejali, a potom je nastavila da komentariše takmičara.

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Žika ga je naterao da skine naočare, pa priznao da mu baš ništa nije jasno...

Pogledajte nastup:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajme meni

    21. april 2017 | 11:16

    Јаој овај раста да цвикама ђенеђене,ал кад скине ајој мајко,то може само мајка да воли,добро и Ана.

  • dalibor

    21. april 2017 | 09:39

    ovaj se samo dernja, talenat - nula haha

  • Uroš Krstić

    21. april 2017 | 12:26

    Ova emisija upropaštava decu. Dečaci pevaju kriminalnu muziku dok se devojčice pretvaraju u starlete. U tim godinama deca treba da pevaju o temama prilagođenim njihovom uzrastu. Taj rasta ili kako se već zove je pre neki dan pretukao kolegu voditelja i sada ista ta spodoba ocenjuje ovu decu i predstavlja njihovog idola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA