Marija Šerifović prvi put podržala gej populaciju!

Pevačica na Tviteru objavila fotografiju dvojice homoseksualaca, koji se drže za ruke, uz komentar: "Oni samo šetaju i niko ih ne bije!"

  • 10

Marija Šerifović po prvi put je javno podržala gej populaciju! Naime, pevačica je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju iz inostranstva, na kojoj se vide dvojica homoseksualaca kako se drže za ruke. Marija je uz objavljenu fotografiju dodala:

- Oni se samo šetaju, i niko ih ne bije!

U istom tvitu pevačica je, pored ostalih, pomenula i svog polubrata Danijela Pavlovića, ali i koleginicu Jelenu Karleušu, koja već duže vreme javno podržava LGBT populaciju.

Pobednica Evrosonga prethodno nikada nije govorila o problemima homoseksualnih ljudi u Srbiji, niti je javno podržavala istopolne veze, a mediji već godinama spekulišu na temu njenog seksualnog opredeljenja.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba Lepa

    10. jul 2012 | 09:01

    Sta se koga tice Marijina seksualna orjentacija. Sramota ziva da je Evropa u njoj videla najbolju pevacicu a mi samo lezbejku. Sramota!!

  • Marsovac

    10. jul 2012 | 16:09

    'PIH',ja zaista tebe ne shvatam,njihova populacija treba da ima sva prava kao i svi,i stvarno ne znam ko njima moze da zabrani poljubac ili drzanje za ruke u javnosti,svasta.Ako muskarac i zena mogu da razmjenjuju njeznosti na ulici a da ih niko ne osudjuje,siguran sam da isto moze i homosexualna populacija,nego smo mi mnogoo zaostao narod,ipak.

  • pih

    10. jul 2012 | 09:28

    Obozavam Marijine pesme i bas me briga koje je seksualne opredeljenosti.A sto se tice one dvojice koji se drze za ruku...neka to rade kod kuce, a ne javno, jer recimo, kako da objasnim svom detetu na pitanje -zasto se oni drze za ruke?- nemam nista protiv da se oni guze, ali ne javno. Ne razumem kako jos nisu shvatili da ih niko ne dira, sve dok se ne izloze javnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA