Od sutra skuplje karte za Exit

Komplet ulaznica po promotivnoj ceni od 6.990 dinara možete kupiti još samo danas, od sutra je redovna cena 10.990 dinara

  • 0

Komplet ulaznica za Exit, koji se od 12. do 15. jula održava u Novom Sadu, može se još samo danas kupiti po promotivnoj ceni od 6.990 dinara, a od sutra će redovna cena četvorodnevne ulaznice biti 10.990 dinara.

Do početka festivala dnevne karte se prodaju po ceni od 3.290 dinara za četvrtak, petak i subotu, dok ulaznica za nedelju košta 3.490 dinara. Karte se mogu kupiti u filijalama "Erste banke" i "Gigstix" prodavnicama, a kao i svake godine, od četvrtka (prvog dana festivala) ulaznice će poskupeti i moći će da se kupe samo na ulazima na Tvrđavu. Takođe, još samo danas srednjškolci i studenti mogu da kupe komplet karata po ceni od 5.490 dinara.

Devetodnevna ulaznica za "Exit village" košta 2.600 dinara i može se kupiti na recepciji kampa, koji će ove godine biti smešten na izdvojenom delu "Štranda".

Da podsetimo, najveće zvezde ovogodišnjeg Exita će biti bendovi "Guns N' Roses", "New Order", "Duran Duran", pevačica Erika Badu, sastavi "Toy Dolls", "Suicidal Tendencies", "Wolfmother", "Gossip", di-džejevi Riči Hotin, Loran Garnije, Mis Kitin, Lusijano...

(A.N.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA