AKADEMIJA DEBELIH: Lud provod sa Anom Nikolić! (FOTO)

Takmičari "Akademije debelih" ludovali su do ranih jutarnjih časova na splavu "Bollywood", gde je Ana Nikolić imala promociju novog albuma

  • 0

Takmičari "Akademije debelih" u petak veče su imali zakazan izlazak na splav "Bollywood". U pitanju je bila promocija novog albuma Ane Nikolić, na koji su svi bili pozvani. Svi ukućani se slažu da je provod bio odličan. Pevalo se i veselilo do ranih jutarnjih časova. Pošto se žurka završila, svi takmičari su vraćeni na Akademiju.

Sledećeg jutra su imali šansu da spavaju do kasnog popodneva, a pošto su se probudili, saopšteno im je da će se trening održati na bazenu, i to u večernjem terminu. Takođe je rečeno da će tim koji pobedi u igrama na bazenu imati priliku da se čuje telefonom sa svojom porodicom. To je bio samo još jedan u nizu motiva takmičarima da ostvare sve zadatke.

Na bazenu u Starim Banovcima su se takmičari, posle redovnog treninga, takmičili u disciplinama preplivavanja dužina bazena. Najuspešniji je bio zeleni tim sa 7, dok su iza članova zelenog tima bili žuti i crveni sa po šest, te plavi, koji su bili najmanje uspešni sa 5.

Međutim, na bazenu se desila jedna nepredviđena situacija. U pitanju je kristalisanje odnosa između Tatjane i Darka. Njih dvoje su, pored očigledne bliskosti u bazenu, došli do naizgled blagog poljupca. Kada smo upitali Tatjanu o čemu je reč, ona nam je samo odgovorila da prosudimo sami.

Po povratku na Akademiju, takmičarima je saopšteno da će mogućnost da iskoriste glavnu nagradu, telefonski poziv kući, imati samo dva takmičara pobedničkog tima. Ovo je bio veliki šok za sve takmičare, a posebno za članove zelenog tima, koji su morali da odaberu dvoje takmičara iz svojih redova koji će iskoristiti privilegiju koja se retko nudi. Izabrani su Nebojša i Božidar. To je vrlo teško palo Igoru, koji im je to i saopštio.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA