Džordž Kluni zatvara Sarajevski filmski festival!

Holivudski glumac 14. jula dolazi sa devojkom Stejsi Kibler u Sarajevo, kako bi gostovao na samoj završnici 18. Sarajevskog filmskog festivala

  • 0

Hiolivudski glumac Džordž Kluni, koji sa devojkom Stejsi Kibler trenutno boravi u Italiji, trebalo bi da 14. jula zatvori 18. Sarajevski filmski festival, navode Nezavisne novine na svom internet portalu.

Andželina Džoli je u Sarajevu boravila u subotu i nedelju sa troje dece i otvorila Sarajevo talent kampus, pri SFF-u. Veliku pažnju na crvenom tepihu je privukao i dolazak Edina Džeke, fudbalskog reprezentativca BiH i njegove devojke, manekenke iz Sarajeva, Amre Silajdžić, koja živi u SAD.

Najavljen je i dolazak glumice Šarlot Rempling, španske glumice i pevačice Viktorije Abril, mađarskog reditelja Bele Tara, a crvenim tepihom prošetaće se i jedan od najboljih francuskih igrača s kraja 20. veka Erik Kantona.

"Kralj Erik", kako su Kantonu nazvali dok je igrao u Mančesteru, festivalskoj publici će u okviru najpopularnijeg "Open Air" programa predstaviti film "Buntovnici fudbala" Žila Pereza i Žila Rofa.

SFF je otvoren u petak 6. jula i trajaće do 14. jula. Festival je otvoren projekcijom filma "Deca" rediteljke iz BiH Aide Begić. U okviru brojnih festivalskih programa biće prikazano 210 filmova iz 57 zemalja. Festival svake godine poseti oko 100.000 ljubitelja filma.

(Izvor: Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA