ŠOKANTNA IZBACIVANJA: Ona je odjurila bez pozdrava, on je ispraćen uz suze, a 15 minuta kasnije počela je HISTERIJA! (VIDEO)

U "Parovima" je nastao pravi rusvaj kada su izbačena dva takmičara, ali to je bio samo uvod u eksplozivnu noć

  • 2

Noćašnje izbacivanje u "Parovima" je bilo veoma dramatično, a situacija se usijala kada je posle Gordane Komnen izbačen i Nikola Strahinić Ploća.  

PRAVO I MOĆNO SRPSKO IME: Ako im se rodi sin, ovako će ga nazvati Aleksandra i David (FOTO)

Svašta smo do sada videli u rijalitiju, ali ponašanje Gordane je zapanjilo sve, ona je bukvalno izjurila iz vile, nije se pozdravila sa bilo kim, a toliko je brzo istrčala kroz vrata da ni kamera nije mogla da uhvati njen odlazak.

Ali, Ploćino izbacivanje je bilo potpuno drugačije, i ukućani su se ga uz suze ispratili... Ali to nije bio kraj, usledio je preokret i Nikola se vratio u vilu praćen vrištanjem takmičara, i povikao: "Sada sam sve shvatio, ko me voli a ko ne!".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesko

    24. april 2017 | 10:22

    Dokle više sa ovim primitivizmom.

  • Ivan

    24. april 2017 | 11:01

    Evo to je goca intelektualka sram te bilo,usla klosarka radi novca,a 2 dece ostavila histericnoj majci,reci barem hvala za novac koji nikako nisi zasluzila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA