≫ 

Znate je kao oficira u "Vojnoj akademiji", a zbog te uloge i JEDNE slike posle 37 GODINA našla je porodicu koja živi u Africi! (FOTO)

Jedan od omiljenih likova iz serije "Vojna akademija" krije neverovatnu životnu priču po kojoj bi, sasvim sigurno, mogao i film da se snimi

  • 7

U seriji "Vojna akademija" znate je kao oficira Larisu, a njen privatni život pun je neverovatnih priča od kojih je ona vezana za roditelje najneverovatnija!

Zbog njega je plakala cela Srbija: Evo šta miljenik "Vojne akademije" kaže o sceni u kojoj umire! (FOTO)

Naime, glumica čije je pravo ime Baya Bague Namkosse rodila se u Subotici, živi u Beogradu, a trenutno boravi u Centralnoj Africi gde joj je porodica.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Ono što nije uobičajena situacija jeste to da se Baya posle 37 godina sa porodicom spojila preko Fejsbuka, a sada objašnjava i kako je došlo do toga:

- Moj tata je došao u Srbiju iz Centralnoafričke Republike da studira, ostao je ovde i potpuno prekinuo kontakt sa celom familijom u Africi, tako da ja nikakav kontakt nisam imala sa njima. Na snimanju je jedan moj dragi kolega stavio fotografiju na Fejsbuk sa lokacijom Centralnoafrička Republika Bangi. A onda je moja rođena tetka sa tatine strane videla tu sliku. Usledio je poziv koji me je jako obradovao. Spojili smo se i zbog "Vojne akademije" sam našla rodbinu - kaže Baya Bague.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

- Mama mi je Subotičanka, tačnije, polu-Slovenka, polu-Nemica. Ja sam rođena 31. jula 1980. godine, u Subotici. Majka sam dve divne devojčice, Mije i Vanje. Došla sam u Beograd da studiram, završila sam i magistrirala komunikologiju na Političkim naukama. U televizijskom poslu sam dugi niz godina. Već pet godina radim na jednoj sportskoj televiziji. Imam iskustvo i kao producent, radila sam dokumentarni film "Život je lep". Pojaviću se u filmu "Incoming" sa Skotom Atkinsom u glavnoj ulozi, a tu je presudilo mamino poreklo, igram Nemicu Kraus - priča Baya detalje iz svog života.

Foto: Instagram/baya_bangue Foto: Instagram/baya_bangue

Lepa glumica otkrila je i kako je došlo do toga da zaigra u "Vojnoj akademiji":

- Moja prva ljubav je gluma, njom sam se bavila od 15. do 20. godine u KPGT-u. Reditelj Dejan Zečević je moj prijatelj i on mi je ponudio ulogu u "Akademiji". Bilo mi je zanimljivo da igram oficira iz Centralnoafričke Republike, odakle je moj otac, a koju nikada nisam posetila. Svi moji prijatelji znaju da sam to oduvek želela. Sa svih strana sam dobijala upozorenja da je opasno i da tamo ne treba da idem. Naravno da sam istog momenta prihvatila ulogu. Znala sam da ću vrlo brzo zaista otići u tu zemlju.

Na linkovima ispod pročitajte i prvi intervju glumca Radovana Vujovića koji u seriji igra Risa, kao i to sa kojom lepoticom je u vezi već godinu dana:

Zbog njega je plakala cela Srbija: Evo šta miljenik "Vojne akademije" kaže o sceni u kojoj umire! (FOTO)

Njegova smrt u "Vojnoj akademiji" rasplakala je Srbiju, a on sada uživa u ljubavi sa ovom 11 godina mlađom LEPOTICOM! (FOTO)

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA