Snima se „Dan Nezavisnosti 2“? (VIDEO)

Ko-scenarista prvog dela Din Devlin smatra da je došao trenutak da se snimi nastavak blokbastera iz 1996. godine

  • 0

Posle 16 godina od premijere filma „Dan Nezavisnosti“, počele su da kruže priče da će ovaj popularni blokbaster iz devedesetih dobiti nastavak. Ko-scenarista pomenutog holivudskog ostvarenja Din Devlin rekao je da planovi za snimanje drugog dela polako dobijaju na snazi.

- Opirali smo se godinama da uradimo nastavak, zato što smo hteli da odamo počast prvom delu. Prvi deo je svima nama dao karijere i mi zaista volimo taj film i to iskustvo – rekao je Devlin za sajt „The Hollywood Reporter“, koji je zajedno sa Rolandom Emerihom napisao scenario za bioskopski mega hit iz 1996. godine.

Ovaj dvojac zainteresovan je da u glavnoj ulozi ponovo vidi Vila Smita, koga je „Dan Nezavisnosti“ proslavio. Međutim, odluka oko angažovanja zvezde serijala „Ljudi u Crnom“ je stopirana, zato što je „20th Century Fox“ odbio da obezbedi njegov navodni honorar od 50 miliona dolara.

„Dan Nezavisnosti“ je dobio brojne nagrade, između ostalog i Oskara za specijalne efekte. Ovaj blokbaster je tokom prikazivanja zaradio 816.969.268 dolara.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA