Mik Džeger i Dejvid Bouvi bili ljubavnici (VIDEO)

Biograf Kristofer Andersen u svojoj novoj knjizi "Mick: the Wild Life and Mad Genius of Jagger" tvrdi da je frontmen "Rolling Stonsa" imao dugogodišnju vezu sa svojim popularnim kolegom tokom sedamdesetih

  • 0

Rok ikone Dejvid Bouvi i Mik Džeger bili su ljubavnici, tvrdi biograf Kristofer Andersen u svojoj novoj, kontroverznoj knjigi "Mick: the Wild Life and Mad Genius of Jagger" (Mik: Divlji život i ludi genije Džegera).

Andersen je u novoj, neautorizovanoj biografiji frontmena "Roling Stonsa", potvrdio dugogodišnje spekulacije da je Džeger imao dugogodišnju vezu sa Bouvijem tokom 1970-ih, prenosi "Telegraf".

Anderson se poziva na Endži Bouvi, koja je tada bila udata za Dejvida i koja je dvojicu muzičara navodno zatekla u krevetu jednog jutra. Kako je Endži reagovala? Poslužila im je kafu i sok od pomorandže, piše biograf.

Autor u knjizi prenosi i sećanje prateće pevačice Ave Čeri koja je tada živela sa Bouvijima i koja je navodno rekla prijatelju da su "Mik i Dejvid bili seksualno opsednuti jedan drugim".

Anderson tvrdi da su Bouvi i Džeger svoju vezu počeli ubrzo pošto su se sreli početkom 1970-ih. S druge strane, "Roling Stonsi" su proslavili 50 godina postojanja svog benda.

(izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA