Počeo je da se trese i krvari: Muž Nade Topčagić hitno prebačen u bonicu, lekari ne znaju šta mu je

- To je bilo stravično! Čovek od dva metra bukvalno kopni! To nisam videla u životu. Bili smo sami u kući i baš sam se uplašila - kaže Nada Topčagić

  • 6

Zlatku Đorđeviću, suprugu Nade Topčagić iznenada je pozlilo i on je hitno prebačen u bolnicu, i trenutno se nalazi na odeljenju za plućne bolesti u Kliničkom centru u Beogradu.

Nada Topčagić ne može da se pomiri sa smrću koleginice: Jelena je živa, sve mislim da će se odnekud pojaviti

Nada kaže da je sve bilo u redu do Uskrsa, a potom se Zlatkovo zdravstveno stanje drastično pogoršalo.

- Zlatko je kosio travu u našoj vikendici u Banovcima u subotu, a na Uskrs, kada smo se vratili kući, igrali smo se s unukom i sve je bilo u najboljem redu. Nakon što smo ispratili goste, ja sam otišla na kafu u komšiluk i kad sam se vratila kući, on se tresao od groznice. To je bilo stravično! Čovek od dva metra bukvalno kopni! To nisam videla u životu. Bili smo sami u kući i baš sam se uplašila. Imao je temperaturu 40 i to je trajalo nekoliko dana. Onda je krenula da mu ide i krv iz nosa i tada sam se istraumirala. Zlatko se tada zatvorio u spavaću sobu i čula sam ga kako priča sa našim prijateljem, doktorom Savićem, koji je neurohirurg. Tada su mi se noge odsekle jer znam da on nikad u životu nije išao kod lekara  - ispričala je Nada i dodala da će suprugu zabraniti pušenje, i naterati ga da živi zdravijim životom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Najpre mora da uspori malo s tempom. Mnogo je radio, ali i pušio. On je dnevno tri kutije cigara trošio. Više preda mnom neće smeti da zapali! Samo se nadam da će rendgen pluća biti dobar i da će se sve završiti kako treba - rekla je pevačica.

Sa druge strane, Đorđević iz bolnice poručuje da se nada da ništa ozbiljno nije u pitanju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- U bolnici sam, moram da primam terapiju. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Moja Nada se mnogo preplašila zbog mene! Izvinite, sad moram da idem, doktori su mi došli u posetu - izjavio je Zlatko Đorđević.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    27. april 2017 | 00:01

    Samo da ozdravi covek,i da mu bude bolje.

  • Mira

    27. april 2017 | 00:42

    Nado draga,bice sve u redu sa vasim suprugom,verujte u to,mnogi od nas zele ozdravljenje Zoranu od srca ,jer vi ste borac,voli vas Mira

  • Ivan

    27. april 2017 | 05:45

    Daj boze da nije bolest pluca,bacaj bre cigare,ja pusio 35g kada me stigla bolest bacio cigare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA