OVO JOŠ NIKO NIJE URADIO! Kad čujete s kim Saša Kapor snima duet pašćete na zadnjicu, ali BUKVALNO!

Saša Kapor u maju će objaviti novu pesmu, kojom će i te kako iznenaditi fanove, budući da ovako nešto još nije viđeno na muzičkoj sceni!

  • 6

Saša Kapor uskoro će obradovati fanove duetskom pesmom "Bez morala", koju je snimio sa, verovali ili ne - samim sobom! Doduše, ne radi se o Saši Kaporu, već o MC Kaporu...

PRIČAO SAM JOJ DA ĆEMO SVE PREGURATI... Saša Kapor posle 2 godine progovorio o tumoru sa kojim se borila njegova žena!

Pitali smo Sašu odakle mu ideja da snimi duet sa samim sobom, a on je bio više nego raspoložen da nam pojasni.

- Najprikladnija ličnost za duet na estradi za mene je bio MC Kapor. Platio sam mu 100 hiljada evra... - otkrio nam je Kapor, a zatim dodao kako mu je najvažnije da se MC pojavi na promociji. (smeh)

Foto: Instagram/chikakapor_beard Foto: Instagram/chikakapor_beard

Budući da pesma obiluje erotskim scenama i da će publika imati priliku da vidi nešto drugačije od dosadašnjeg Sašinog rada, pitamo se da li će se u tim scenama bolje snaći Kapor ili MC Kapor!

MC Kapor, najerotičniji momak na estradi - dobacio nam je pevač, čija će nova pesma biti objavljena u maju, a u toku je montiranje spota.

Foto: Instagram/chikakapor_beard Foto: Instagram/chikakapor_beard

S obzirom na to da je na muzičkoj sceni u poslednje vreme sve popularnije biti MC, nije bilo teško za pretpostaviti da je Saši ipak od svih najdraži MC Kapor. Gle čuda!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA