Na dan kad sam sahranila muža, njegovi su me izbacili na ulicu sa bebom! Potresni detalji Stojine životne drame

- Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila nesreća, a onda je sve krenulo naopako. Mislila sam da neću preživeti - ispričala je Stoja Novaković o tragediji

  • 14

Pevačica Stoja Novaković prvi put je iznela u javnost detalje svoje životne drame, koja se dogodila na dan kada je sahranila svog prvog, tragično nastradalog muža, sa kojim ima sina Milana (28).

NISAM KRIVA ZA SMRT PRVOG MUŽA! Stoja progovorila o porodičnoj tragediji!

Sve se desilo u selu Perlez, a Stoja je imala samo 19 godina kada je njen prvi suprug poginuo. Pričalo se da je izvršio samoubistvo zbog pevačice, a Stoja je nedavno izjavila kako nije kriva za njegovu smrt. Nove detalje tragedije otkrila je u emisiji "Iz profila".

- Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kojeg sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17 godina i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako - ispričala je pevačica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dete i ne znam kuda ću - rekla je Stoja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Stojini roditelji se nisu slagali sa njenom preranom udajom, pa nije mogla da se vrati kući.

- Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede - završila je Stoja, koja je danas među najangažovanijim folk pevačicama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    29. april 2017 | 09:37

    А сад кад зарађује, шта јој кажу родитељи, и шта кажу родитељи покојног мужа?

  • Ja

    29. april 2017 | 10:10

    Ona je samo ispricala svoju zivotnu pricu,jer je javna licnost. Ne verujem da zeli da je neko sazaljeva. Da,ima dosta takvih slucajeva u Srbiji,ali nije nam niko kriv sto takve stvari ne mozemo izneti javno. Ne izlazimo u novinama,jbg. Ne osudjujte bezveze zenu sto je to izjavila,zapitajte se kako je njoj tad bilo,i kako je sve uspela da prebrodi sama. Svaka joj cast. Ja sve to govorim,jer sam i ja imala slican period u zivotu,ali i dalje se javljam toj istoj svekrvi. Samo napred Stojo,guraj napred,uzivaj sa sinom. A za to sluze novine,da pisu sve i svasta o ljudima. Tako je na red i dosla prica o Stoji. Kome se ne cita,ne mora ni da otvara rubriku vezano za nju-samo produzi dalje.

  • SRB IN

    29. april 2017 | 08:39

    Dobra je Stoja pevačica. Sećam se davno u kafani peva devojka super kafana puna. Pitaš je pošto je pesma a ona ladno "stoja" /sto dinara/. Kafana se zvala "zlatno burence" i radila je kao dragstor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA