AKADEMIJA DEBELIH: Takmičari kažnjeni zbog alkohola! (FOTO)

Nebojša i Miloš su kažnjeni zbog konzumiranja alkohola na promociji albuma Ane Nikolić, te su morali da iskopaju rupu u zemlji, dok su ostali kao nagradu za primerno ponašanje gledali film

  • 0

Dva takmičara na Pinkovoj "Akademiji debelih" kažnjena su jer su na nastupu Ane Nikolić na "Bollywood"-u konzumirali alkohol. Ukućanima su u posetu došli voditelj Andrej i trener Brajan. Oni su im saopštili mere koje će SOS služba preduzeti protiv svih onih, koji su na promociji albuma Ane Nikolić  konzumirali alkoholna pića. S obzirom na to da, kako su im Andrej i Brajan saopštili, postoji snimak čitave žurke, oni koji budu lagali će biti najstrože sankcionisani. Prvi koji je priznao je Nebojša i saopštio je da je popio nekoliko viskija. Zatim je Jovan rekao da je naručio viski, popio jedan gutljaj, a onda je rekao da mu je taj viski uzeo Nebojša. Nebojša je predložio da, s obzirom da je do tada jedini priznao da je konzumirao alkoholna pića, sledeći put jedino njemu bude dozvoljeno, a ostalima, kao i do sada, zabranjeno.

Pošto su im Andrej i Brajan dali još 5 minuta kako bi razmislili o eventualnom priznanju, Miloš je odlučio da prizna. Kazna za njih trojicu bila je da iskopaju rupu u zemlji određenih dimenzija, dok će ostali takmičari, kao nagradu za dobro ponašanje i brigu o sebi, gledati film.

Ujutru su takmičari imali naporan trening u teretani. Uprkos tome što su se nadali još jednom laganom treningu, u teretani ih je dočekao Brajan, koji im je saopštio da nije zadovoljan njihovim zalaganjem, te da su rezultati pokazali da svako od takmičara može da uloži više napora kako bi postigao željeni rezultat. Onima koji budu nastavili da zabušavaju, kako je rekao, nije mesto na Akademiji.

Treneri su se izuzetno napornim treningom potrudili da našim takmičarima daju do znanja da izbegavanja pojedinih vežbi više nema. Skoro svi takmičari su se složili da je ovo bio jedan od najnapornijih treninga od kada je serijal počeo. Treneri su im poručili da ih ovakav tempo treninga čeka do samog kraja rijalitija.

Po povratku na Akademiju, Jovan i Anita su se posvađali. Anita je kivna na Jovana jer je glasao za nju “presudne” večeri kada je ona izbačena sa Akademije. Tokom svađe su korišćene teške reči, ni Anita ni Jovan nisu birali izraze. Vreme će pokazati da li je razlog ove svađe emotivne prirode, ili je pak Anita u Jovanu videla glavnog krivca za njeno izbacivanje. Neki od ukućana su posumnjali da Anita gaji simpatije prema Jovanu, pa joj je zato izuzetno teško palo to što ju je on nominovao za izbacivanje.

Takmičari su ostatak dana iskoristili kako bi naručili nedeljne potrepštine preko Internet prodavnice eLakoLiJe partnera "Univerexporta".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA