≫ 

Skindred, Škrtice, Kralj Čačka na Arsenalu 07! (FOTO) (VIDEO)

U promo periodu komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenala 07 košta samo 1.800 dinara, dok je pojedinačna ulaznica 1.000 dinara

  • 0

Britanski metal-hiphop-pankeri Skindred i bend frontmena Zorana Kostića-Caneta Škrtice nastupiće 24. juna na Main Stage-u Arsenal Festa 07 u Kragujevcu, dok će iste večeri na Garden Stage-u svirati kultni Kralj Čačka!

Ana Popović i Dub FX na Arsenalu! (FOTO) (VIDEO)

KONAČNO: U Srbiju dolaze Thievery Corporation: Koncert neće biti u Beogradu!

- Bili smo svuda po svetu, ali uvek postoje nova mesta koje treba posetiti i publika kojoj treba svirati. Cilj nam je da budemo sve veći i veći. Znamo da na nas gledaju kao na jedan od najboljih bendova uživo...Ovog puta želimo da svi dođu, poslušaju nas i pridruže se žurci -  kaže bubnjar Arya Goggins.

Bend frontmena Bendži Veba (Benji Webbe) poseduje upečatljivu sposobnost da spoji najzaraznije i najteže metal rifove sa najmasnijim hiphop i rege gruvanjem, uz neophodnu dozu elektronike i pop senzibiliteta, što se može čuti i hitovima kakvi su "Rat Race", "Kill the Power", "Ninja" i "Trouble".

- Škrtice na Arsenalu! Dođite da vidite ono što treba da vidite - poručuje legendarni frontmen Zoran Kostić-Cane, koji nakon tri pojavljivanja sa Partibrejkersima, sada dolazi 24. juna prvi put na Arsenal sa svojom supergrupom Škrtice, koju čine i gitaristi Vladimir Kolarić-Kole (Veliki prezir) i Boris Mladenović (Jarboli), kao i basista Boško Mijušković i bubnjar Danilo Luković (Straight Mickey and the Boyz).

Kao i na aktuelnom debi albumu "Škrtice" (2016), bend uživo divlje, srčano i znojavo isporučuje eksplozivnu smesu panka, hard roka, novog talasa, hard kora i eksperimentalne muzike, što Cane sve objašnjava u tri reči: "Jako, snažno, istinito".

Na Arsenal Festu prvi put nastupa i Kralja Čačka. Srpski Tom Vejts, koji nastupa 24. juna na Garden Stage-u, već deceniju je najbolje čuvana tajna srpske scene. Kralj Čačka je bend gitariste i pevača Nenada Marića koji je konačno nedavno ovekovečio svoj jedinstven spoj buntovničke i sanjarske šansone, bluza i džeza na hvaljenom debi albumu "Zemlja snova".

Na Arsenal Fest 07 nastupiće i 23. juna Anthrax, Buzzcocks, Elvis Jackson... 23. juna Thievery Corporation, Ana Popović... 24. juna Dub FX, Urban&4, Rambo Amadeus...

Foto: Promo Foto: Promo

Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima.

Ostala prodajna mesta:

KRAGUJEVAC – Dom omladine, TC Radnički 27.matra 19 I sprat, Dom sindikata ČAČAK – Neven Tours (Eventim)  KRALJEVO – Caffeteria "Flash back" KRUŠEVAC – Caffe club "Grizzly" POŽEGA – Caffe "Burence" UŽICE – Kuća čaja "ZEN" ARANDJELOVAC – Caffe "Koje Kude" ĆUPRIJA – Caffe "Bacardi" SMEDEREVSKA PALANKA – Punk Rock Caffe.

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom u "Kneževom arsenalu", bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj "Zastavinoj bašti", kao i u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici".

(Telegraf.rs/ PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA