≫ 

Ja sam emotivni retard, zbog alkohola sam izgubio porodicu: Šokantan prvi intervju Breda Pita posle razvoda od Anđeline!

- Mogao sam da popijem više vodke od Rusa, bio sam pravi profesionalac, bio sam odličan. Dobio sam na lutriji i upropastio sve - izjavio je Bred Pit

  • 10

U prvom intervju nakon što je Anđelina Džoli u septembru 2016. podnela zahtev za razvod, Bred Pit je šokirao ceo svet priznanjem da je on krivac za raspad njihovog braka, kao i da je svemu doprineo njegov alkoholizam.

OTKRIVENA PRAVA ISTINA: Ovaj muškarac je kriv za razvod Breda i Anđeline! Zbog njega je Pit postavio ultimatum: ILI ON ILI JA! (FOTO) 

Bred je raspad porodice i razvod od Anđeline uporedio sa smrću, i otkrio svoju dugo skrivanu tajnu.

- Iskreno, mogao sam da popijem više vodke od Rusa, bio sam pravi profesionalac, bio sam odličan. Pio sam previše i to je postao veliki problem. Ne mogu da se setim nijednog dana od završetka koledža, da nisam pio ili bar "pijuckao". Kada sam zasnovao porodicu, ostavio sam sve osim pića. Ali, kada sam shvatio da mi se familija raspada, i da se nas dvoje razvodimo, pao sam na samo dno. Šest nedelja sam spavao na podu u kući mog prijatelja Dejvida Finčera i pokušavao da se pomirim sa činjenicom da je moj brak gotov - ispričao je Bred za magazin GQ i dodao da je to bila prekretnica u njegovom životu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Više ne pijem, i alkohol sam zamenio terapijom. Iako mi nije bilo lako, srećan sam što posle dugo, dugo vremena ponovo osećam svoje prste. Sada pijem samo ledenu vodu i sok od brusnica, i trenutno imam najčistiji urinarni trakt u Los Anđelesu - objasnio je Pit i potom opisao koliko mu je bilo teško da pokaže osećanja i prema deci, ali i Anđelini.

Foto: Tanjug/AP/Invision Foto: Tanjug/AP/Invision

- Prilično sam retardiran kada treba da pokažem svoja osećanja, mnogo bolje ih skrivam. Trebalo je da deci pokažem svoje emocije, ali nisam bio sjajan u tome. Znate, deca su veoma delikantna, Sve upijaju. Njih morate da uhvatite za ruku i objasnite neke stvari. Morate da ih saslušate, a ja kada se zadubim u posao, to nisam radio. Moram da budem bolji u tome - rekao je slavni glumac i objasnio da je razvod iz temelja prodrmao njegov svet i naterao ga da promeni sve.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Za mene je ovaj period predstavljao priliku da shvatim svoje slabosti i promašaje. Ja sam sero*a kada se radi o potrazi za pravdom, na to mogu da potrošim dane i mesece... To mi je mnogo štete nanelo, ta suluda ideja da je svet pravedan. I to vam kaže čovek koji je dobio na lutriji, savršeno sam svestan toga. Dobio sam na lutriji i upropastio sve - zaključio je Bred Pit.

Printskrin: Youtube/Lizzy Printskrin: Youtube/Lizzy

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zihuatanejo

    3. maj 2017 | 18:32

    Nisi bolan Brede TI,nego su te ubjedili u to!

  • LB

    3. maj 2017 | 21:02

    Evo plačem nad sudbinom tvojom!Pa ti da si bio normalan nebi ni bio a kamoli stvarao porodicu sa njom.

  • Maca Diskrecija

    3. maj 2017 | 19:10

    Pite javi mi se ponekad ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA