Tom Kruz Suri izlagao sajentološkim tretmanima koji uzrokuju mentalne probleme!

Glumac je ćerku upoznavao sa religijom krijući od Kejti Holms. Kada je za to saznala, glumica je odmah zatražila razvod

  • 0

Kejti Holms je bila veoma uporna da ćerku Suri odvoji od Toma Kruza i Sajentologije, a to je bila ključna tačka njihovog razvoda. Kako prenosi Star, Tom je krišom od Kejti na šestogodišnjoj ćerki praktikovao sajentološke tretmane koji uzrokuju mentalne probleme. Kada je za to saznala, glumica je odmah zatražila razvod.

Drama oko razvoda ovog poznatog para još nije završena i stalno u javnost dospevaju novi detalji. Star piše da Kejti izgleda neće moći da zaustavi Toma u onome što  je naumio.

- Tom će uraditi bilo šta kako bi ostvario svoj naum. Brojne vile, avione, sav novac u banci. Vredi oko 250 miliona dolara i jasno je dao do znanja da će sve potrošiti na borbu za Suri - piše u časopisu Star.

- Otišao je toliko daleko da je i pre razvoda počeo na Suri  da praktikuje sajentološke tretmane koji uzrokuju mentalne i emocionalne komplikacije, ali ih "šalju na puteve prosvetljenja". Sve je to radio, naravno, iza Kejtinih leđa. Kad je to saznala, odlučila se za razvod.

- Toma je šokirala činjenica da je Kejti pomno i do detalja isplanirala ceo proces razvoda, a govorila mu je da ga voli. Toma je to uništilo, i to razočaranje se pretvorilo u bes - otkrio je prijatelj blizak porodici.

(Izvor: Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA