CEO STUDIO JOJ SE POKLONIO! Ima 2 dece, dobila je ZLATNI taster, došla u seksi kostimu i RASPAMETILA akrobatskim plesom! (VIDEO)

Elena Nađ je svojim spektakularnim nastupom otvorila večerašnju emisiju "Ja imam talenat" i opravdala siguran prolazak u polufinale

  • 0

Spektakularan nastup Ukrajinke Elene Nađ raspametio je sve članove žirija takmičenja "Ja imam talenat", kao i prisutne u studiju! 

Brat i sestra načisto šokirali publiku, članovi žirija se hvatali za glavu i vikali: "Da li ste vi normalni?"! (VIDEO)

Talentovana Elena je prošli put osvojila žiri svojim akrobacijama i fantastičnim nastupom, a najviše Danicu Maksimović koja je pritisnula zlatno dugme.

Siguran prolazak u polufinale je i te kako opravdala večerašnjim nastupom, toliko da su svi ustali i gromoglasno joj aplaudirali i vikali: "Bravo, bravo!".

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

- Imaš izvajano telo i obećavam javno da se vraćam svom plesu nakon porođaja. Meni si inspiracija - poručila joj je Ana Nikolić.

Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Danica je takođe bila oduševljena i ponosna, a i Rasta i Žika imali su samo najlepše reči za Elenin nastup.

Inače, Elena je majka dvoje dece, plesom se bavi već dugo, a kako je izgledao večerašnji nastup kojim je fascinirala sve, pogledajte:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA