Ana Kokić i Nikola Rađen kupili stan na Vračaru!

Poznati par kupio je nedavno izgrađen jednosoban stan u srcu Beograda. Ovo je drugi stan u njihovom vlasništvu, pored onog u kome već žive na Voždovcu

  • 1

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen kupili su novi stan na elitnoj lokaciji u Beogradu. Poznati par već živi u svom stanu u Bulevaru vojvode Stepe na Voždovcu, ali su odlučili da prošire svoju imovinu.

- Ana i Nikola su kupili jednosoban stan, koji je nedavno završen i u novoizgrađenoj zgradi je na Vračaru. Oni kriju tu informaciju iz nekog nepoznatog razloga - otkrio nam je upućeni izvor blizak paru.

Vaterpolista i pevačica su već četiri godine u skladnom braku i imaju dve devojčice, Ninu i Teu. Iako su često zbog Nikolinih poslovnih obaveza razdvojeni, njihov brak funkcioniše bez problema. Par planira i proširenje porodice, te ova nova investicija u nekretnine ne iznenađuje.

- Ako pitate mog Nikolu, on bi voleo bar još dvoje dece. Za nekoliko godina ćemo raditi na proširenju porodice jer je to najveće blago - izjavila je nedavno Ana.

(Telegraf.rs/Foto: Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pih

    12. jul 2012 | 15:42

    I sta...sa troje ili cetvoro dece ce ziveti u jednosobnom stanu?! Eeee, ala vam je glup komentar! A bolje da su kupili kucu sa velikim dvoristem, da mogu deca da se igraju. A da, onda ne bi imali stan na VRACARU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA