Iz fore je ostavio poruku Lijamu Nisonu, a slavni glumac mu se pojavio u kafani par sati kasnije! (FOTO)

Vlasnik sendvičare u Vankuveru je postavio tablu "Lijam NIson ovde jede besplatno", a glumac se malo kasnije pojavio u lokalu i načisto šokirao zaposlene

  • 5

Kada je Met Prium, vlasnik kafića u Vankuveru, čuo da Lijam Nison snima film u gradu, postavio je tablu ispred svog lokala i napisao: "Lijam Nison ovde jede besplatno". Malo je reći da su se radnici šokirali kada se Lijam pojavio nekoliko sati kasnije u njihovom kafiću.

Pre 18 godina bila je siromašna prodavačica cveća, postala MILIONERKA, završila je u ludnici, a ovako danas izgleda seksi Rosalinda! (FOTO) 

Prium je fotografiju natpisa namenjenog Nisonu, postravio na Instagramu oko 11 časova ujutru, a u 18.30 u kafić je ušetao glavom i bradom slavni glumac koji je najozbiljnijim mogućim glasom upitao zapanjene radnike: "Gde je moj sendvič?".

Lijam nije mogao da ostane na ručku jer je morao da nastavi sa snimanjem, ali nije propustio priliku da se slika sa zaposlenima u kafani "Big Star Sandwich".

Da sve bude još smešnije, vlasnik Met Prium, čiji je Nison idol, u tom trenutku nije bio u lokalu i propustio je celu ludnicu.

A Nison je još jednom dokazao koliki  je genije...

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA