≫ 

Glumila je Lenku Dunđerski, večeras je Srbija plakala zbog njene smrti u seriji, a Tamara je nestvarna lepotica i u privatnom životu! (FOTO)

Serija "Santa Maria della Salute" mnoge je prikovala za male ekrane, a ljubavna priča Laze Kostića i prelepe Lenke Dunđerski ostala je zauvek neispričana

  • 34
Tamara Aleksić, Lenka Dunđerski Printskrin: RTS

Jedna od  najčuvenijih ljubavnih priča, o srpskom pesniku Lazi Kostiću i njegovoj velikoj ljubavi Lenki Dunđerski, ekranizovana u projekat "Santa Maria della Salute", večeras je gledaoce RTS-a ostavila u suzama.

Svi znaju za ogromnu ljubav Laze Kostića prema Lenki Dunđerski, a šta je zapravo ona osećala prema velikom srpskom pesniku

Iako je radnja naširoko poznata, budući da je serija "Santa Maria della Salute" rađena po istinitoj priči, večerašnja epizoda dirnula je mnoge.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Na žalost, Lazu (kojeg tumači Vojin Ćetković) daleko od kuće sačekala je tragična vest, o tome da je Lenka pronađena mrtva, a kako je poznato iz istorije, zvanična verzija njene smrti je ona koju je donela porodica, da je preminula od tifusne groznice.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

- Moramo Vas izvestiti da je Lenka pronađena mrtva - glasilo je pismo koje je stiglo do Laze, a koje mu je poslala supruga Julijana, čime je završena večerašnja epizoda...

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

- Danas je malo ljudi poput Laze i Lenke, i zato je važno da vidimo tu priču koja nas podseća i šta su čestitost, strast i dostojanstvo, i zašto je sve što nam treba u životu ipak samo ljubav. U ljubavi moraš da budeš čist, a to su Lenka i Laza Kostić bili, zato su njihova osećanja bila toliko jaka. Njegova "Santa Maria della Salute" je više od pesme, to je najdublja intimna drama koju čovek može da doživi - izjavila je Tamara nešto ranije za "Novosti".

Laza Kostić je bio zaljubljen u 30 godina mlađu ženu, a nakon njene smrti posvetio joj je ove reči (VIDEO)

Inače, lepu Lenku Dunđerski tumači glumica Tamara Aleksić, ćerka popularne voditeljke Tanje Peternek Aleksić i reditelja Gorana Aleksića, koja je svojom neverovatnom lepotom osvojila publiku još na premijernom prikazivanju filma. Priznaćete i da liči na majku...

Printskrin: Youtube/Mali Dnevnik Printskrin: Youtube/Mali Dnevnik

U slobodno vreme ova lepotica je aktivna na društvenim mrežama, a ovo su samo neke od Tamarinih fotografija:

Објава коју дели tamara (@g.aleksic) дана

Објава коју дели tamara (@g.aleksic) дана

Објава коју дели tamara (@g.aleksic) дана

Објава коју дели tamara (@g.aleksic) дана

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA