Đole Balašević i njegova supruga proslavili 36 godina braka, a Oliverina DIRLJIVA PORUKA će vas ganuti do suza!

- Ja sam imala užasnu tremu, a Đorđe je pravio viceve čak i na sopstvenoj svadbi - piše u dirljivoj poruci objavljenoj na Fejsbuk stranici Đoleta Balaševića

  • 12

Slavni kantautor Đorđe Balašević i njegova supruga Olivera Balašević proslavili su juče (7. maja) 36. godišnjicu braka, a tim povodom je na Fejsbuku "panonskog mornara" osvanuo dirljivi status.

Hrvati protestuju protiv Đoletovog koncerta, a jedan Zadranin stao je u njegovu odbranu. Balašević za njega ima otvoreno pismo (FOTO)

Pismo koje je Olivera posvetila svome suprugu, a koje je povodom godišnjice objavljeno na Fejsbuku, na stranici Đoleta Balaševića, prenosimo u celosti:

"36 godina

Kasnili smo na sopstveno venčanje… Tada je Jovana već bila rođena, kada smo se venčali, i ja sam zbog albuma za devojčicu i slike želela da budem u belom, mislim da je to san svake devojke, a Đole je bio neposredniji, on je imao farmerke i prsluk, patike naravno i stavio je bedž - Mapete.

- I pristali ste tako da se venčate?

- Zašto da ne? Pa to je on, na sve drugo ne bih pristala!

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Svadba je bila skromna, upriličena u četvrtak 7. maja 1981. godine, s obzirom na to da je Đorđu umrla majka. Kumovi su bili Biljana Krstić i Josip Boček, koje je Đole "prevario" rekavši da treba da snimaju neku emisiju na televiziji i da obavezno ponesu lične karte. Ja sam imala užasnu tremu, a Đorđe je pravio viceve čak i na sopstvenoj svadbi. Kada su se otvorila vrata kod matičara i začuli se zvuci "Svadbenog marša", dočekali su nas matičar i njegova asistentkinja sa lentama, a Đole je to morao da prokomentariše: "Oho – vidi Mis i prva pratilja!".

Printskrin: Youtube/Djotovi, Telegraf Printskrin: Youtube/Djotovi, Telegraf

Kad su pitali da li neko ima nešto da prijavi, on je matičaru pružio ključeve od automobila i rekao da nešto nije u redu sa ler-gasom, auspuh nešto ne radi dobro…

I tako smo se mi "legalizovali" - Olivera Balašević"

ŠOK! Evo za koju zvezdu "Granda" Balašević piše PRVI NARODNJAK ikada! (FOTO)

Prisetite se i čuvene pesme "Olivera", koju je Đole posvetio svojoj supruzi:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    8. maj 2017 | 08:02

    Divota! Šta bi čovek još mogao da poželi?! Srećno vam bilo!

  • veca

    8. maj 2017 | 06:32

    Divni su i orginalni,zelim im svu srecu ovoga sveta.

  • Putu

    8. maj 2017 | 04:00

    Evo se rasplakah...nego ajde ja sto sam se rasplakao nego citava kuca narice sa sve babom na celu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA