Karleuša: Dekan je politički angažovan, treba mu dati otkaz

- Dekan Filozofskog fakulteta u Nišu je aktivista DVERI, čime je prekršen statut fakulteta (zabranjeno stranačko delovanje). Otkaz. – napisala je pevačica na svom Tviter nalogu

  • 9

Jelena Karleuša ponovo je kritikovala dekana Filozofskog fakulteta u Nišu Gorana Maksimovića, koji je pre neki dan najavio da će smanjiti plate profesorima koji su pisali test informisanosti za prijemni ispit. Da podsetimo, na ovom testu se našlo sledeće pitanje: Novi hit Jelene Karleuše u naslovu pominje biblijske gradove: a) Nazaret i Vitlejem b) Jerusalim i Jerihon c) Sodomu i Gomoru.

Popularna pevačica, koja je pre izvesnog vremena oplela po Maksimoviću, smatra da dekan Filozofskog fakulteta u Nišu treba da dobije otkaz, zato je što je stranački angažovan, čime je prekršio statut ove ustanove.

- INFO ZA NOVINARE: Dekan Filozofskog fakulteta(Niš)je aktivista DVERI, čime je prekršen statut fakulteta(zabranjeno stranacko delovanje). Otkaz. – napisala je Jelena, koja je ubrzo obrisala svoj tvit.

JK je trenutno u Crnoj Gori, gde snima spot za pesmu “So”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nepodoban

    13. jul 2012 | 17:33

    A ti si glupaca, pa sta?

  • blabla

    13. jul 2012 | 17:31

    hahahahaha primila si se opasno!!!

  • Горан Драговић

    13. jul 2012 | 19:12

    sta znaci biti aktivista, to nije pravni odnos kao clanstvo. Pa i ti si aktivista LDP

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA