Sve što bi trebalo da znate o četvrtom OK Festu (VIDEO)

Od 30. juna do 02. jula. Tjentište će biti epicenter zabave, avanture, pozitivnih misli i energije, a tome će svakako doprineti preko 20 vrhunskih izvođača koji će nastupiti na 3 stage-a

  • 0

Jedan od najstarijih nacionalnih parkova na ovim prostorima NP Sutjeska i ove godine početkom jula biće domaćin četvrtog po redu OK Festa.

 

Od 30. juna  do 02. jula. Tjentište će biti epicenter zabave, avanture, pozitivnih misli i energije, a tome će svakako doprineti preko 20 vrhunskih izvođača koji će nastupiti na 3 stage-a.

 

Jägermeister main stage: "Del Arno Band" – "Josipa Lisac" – "Disciplin A Kitschme" – "TBF" – "Psihomodo Pop" – "Van Gogh" – "Let 3" – "Urban & 4" – "Dubioza Kolektiv".

 

OK stage u OK kampu: "Straight Jackin" – "Justin's Johnson" – "Kanda, Kodža i Nebojša" – "E-PLAY" – "Zoster"– "Deca loših muzičara".

 

OK Summer stage: Nebs Jack - G.Edd - After Affair - DJ Soole - Audio InFunktion – Zlijay - Merakoon.

 

Organizatori će se potruditi i ove godine, da publika osim u bogatom muzičkom programu uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima, kao što su: raftingu najdubljim evropskim kanjonom reke Tare, planinarske šetnje u podnožju Maglića, poseta najlepšim vidikovcima prašume Perućice i NP Sutjeska...

 

Svi oni koji su spremni za najbolji provod ovoga leta već sada mogu da osiguraju svoje mesto u festivalskom kampu, te da na stranici festivala OVDE izaberu jedan od ponuđenih OK kamp paketa, okupe ekipu i pridruže nam se na Tjentištu.

 

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA