≫ 

Kelti, Kerber, Nered, Štenad, Brkovi... na Arsenalu 07!

Žestok program na Main-u 22. juna zatvaraju Orhodox Celts, koji slave 25 godina postojanja, a nedavno su se oglasili i novim albumom "Many Mouths Shut"

  • 0

Arsenal Fest 07 je danas impresivnom spisku izvođača, na kome su već Anthrax, Thievery Corporation, Dub FX, Ana Popović... dodao Orthodox Celts, Kerber, Ritam nereda, Brkove, Kanda, Kodžu i Nebojšu sa Horsman Coyote-om, Bolesnu štenad i Electro Vampires.

Arsenal Fest 07 poziva bendove....

Prve večeri, odmah nakon velikog benda svetskog metala Anthrax-a, na Main Stage-u  nastupiće legendarni hard-rokeri Kerber, vlasnici hitova "Mezimac", "Ratne igre", "Hajde da se volimo" i "Mama, tata", kojima će ovo biti prvi nastup na Arsenalu!

Žestok program na Main-u 22. juna zatvaraju Orhodox Celts, koji slave 25 godina postojanja, a nedavno su se oglasili i novim albumom "Many Mouths Shut". Iste večeri na Garden Stage, gde sviraju i legendarni pankeri Buzzcocks, dolazi njihove novosadske kolege Ritam nereda.

- Jedva čekamo da stanemo na binu na Arsenal Festu po treći put. Ovo će biti specijalan nastup jer ove godine Ritam Nereda slavi 30 godina postojanja i spremamo vrlo zanimljivu setlistu. Kragujevac i mi svih ovih godina imamo neku specijalnu sponu, tako da će se o ovom nastupu sigurno pričati - kaže frontmen Nereda Boban Petronić.

Foto: Marko Ristić Foto: Marko Ristić

Druge večeri Arsenala 23. juna Garden će ulepšati svirka kultnih folk-pankera Brkova, a 24. juna ovde dolaze Bolesna štenad i grčki gotičari Electro Vampires. Poslednje večeri Arsenala 24. juna program na Main Stage-u, nakon nastupa Škrtica, Skindred i DubFX, zatvoriće KKN sa Horsman Coyote-om. Završnica Arsenala na Gardenu pripašće Kralju Čačka, Urban&4 i Rambu Amadeusu.

Sledi narednih nedelja objava još imena...

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom - u "Kneževom arsenalu", bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj "Zastavinoj bašti", kao i u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici". Novina Arsenala 07 je Demolition Stage na kome će se prestaviti 15 perspektivnih izvođača u izboru Beograda 202, Emisije "Bunt" RTS-a i portala www.noizz.rs.

Foto: Jimmy Hubbard Foto: Jimmy Hubbard

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.000 dinara, a komplet za sve tri večeri 1.800 dinara. Međutim, od subote 13. maja pojedinačna ulaznica biće 1.300 dinara, a komplet 2.300 dinara.

Ostala prodajna mesta:

Kragujevac– Dom omladine, TC Radnički 27.matra 19 I sprat, Info pult (kod Balkana), Dom sindikata … Čačak – Neven Tours (Eventim), Kraljevo – Caffeteria "Flash back", Kruševac – Caffe club "Grizzly", Požega – Caffe "Burence", Užice– Kuća čaja "ZEN", Aranđelovac – Caffe "Koje Kude", Ćuprija– Caffe "Bacardi",  Smederevska palanka – Punk Rock Caffe.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA